Uusi palvelu auttaa löytämään eri ulkoilulajien ohjaajia

13.02.2020|Ulkoile

Suomen Ladun ohjaajahaku yhdistää ulkoilun ohjaajat ja ohjaajia etsivät. Ohjaajahaussa on yli 600 eri ulkoilulajien ohjaajaa.

Etsittekö yhdistykseen lisää retkien ohjaajia? Kaipaatko työpaikkasi tyhy-päivään hyvinvointiohjaajaa? Entä urheiluseurallesi ohjaajasijaisia? 

Suomen Latu on avannut kaikille avoimen ohjaajahaun, josta kuka tahansa voi löytää lajin ja paikkakunnan perusteella eri lajien ohjaajia omiin, yhdistyksensä tai työpaikkansa tarpeisiin. 

“Suomen Ladun toimistolle tulee paljon kyselyjä, mistä voisi löytää ohjaajan pitämään erilaisia ulkoilulajikokeiluja yrityksille ja yhdistyksiin. Myös jäsenyhdistykset kokevat haastavaksi löytää uusia ohjaajia toimintaan. Näihin tarpeisiin loimme verkkosivun, josta voi käydä etsimässä ulkoilun ohjaajia”, kurssitoiminnan vastaava Sirkku Juntunen Suomen Ladusta taustoittaa.

Sivustolla on sekä Suomen Ladun kouluttamia ulkoilun ohjaajia, vapaaehtoisia yhdistysten ohjaajia ja ammattiohjaajia kuten luonto- ja eräoppaita sekä liikunnanohjaajia. 

“Jokainen ohjaaja vastaa itse omasta ohjauksesta ja neuvottelee kysyjän kanssa ohjaustilanteen sopimuksen”, Juntunen kertoo. 

 Sivusto palvelee Suomen Ladun päätavoitetta, että jokainen löytäisi oman tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. 

“Uskomme, että kuta helpompi ohjaajia on löytää ja ulkoilutapahtumia järjestää sitä enemmän saamme ihmisiä liikkeelle ja ulkoilemaan”, Juntunen päättää. 

Tutustu palveluun osoitteessa: suomenlatu.fi/ohjaajahaku

Kommentoi