Uudet toimikunnat nimettiin

13.01.2014|Ulkoile

Syksyn liittokokous vahvisti Suomen Ladulle viisi toimikuntaa kaudelle 2014–2016. Toimikuntien uudet kokoonpanot ovat nyt muodostettu.

Suomen Ladun toimikuntiin haettiin vuoden lopussa uusia jäseniä. Hakemusten perusteella toimikuntiin valittiin uudet jäsenet.

Lasten ja nuorten toimikunnan tarkoituksena on tukea lasten ja perheiden toimintaa tulevalla kolmivuotiskaudella entistä enemmän. Jäsenet vaihtuivat uusiin ja samalla toimikunnan koko kasvoi yhdellä jäsenellä.

”Lasten ja nuorten toimikuntaan oli todella paljon hyviä hakijoita, joten päätimme samalla kasvattaa toimikunnan kokoa. Mukana on hyvä yhdistelmä vanhoja konkareita ja uusia kasvoja paikallistasolta”, kertoo Suomen Ladun lasten ja nuorten toiminnan päällikkö Nina Räike.

Uutena toimikuntana aloittaa Ulkoilun pyöreä pöytä, jonka jäsenyydestä moni oli kiinnostunut. Tarkoituksena on koota asiantuntijajoukko, joka keskustelee Suomen Ladun toimintaa lähellä olevista, ajankohtaisista ulkoilun olosuhteisiin ja edunvalvontaan liittyvistä aiheista. Pyöreän pöydän jäsenet nimetään myöhemmin, kun toimikunta on päättänyt toimintatavastaan tarkemmin.

Muita Suomen Ladun toimikuntia ovat järjestötoimikunta, talviuintitoimikunta sekä sääntötoimikunta. Kaikkiin toimikuntiin valittiin uusia jäseniä tulevalle kolmivuotiskaudelle.

Katso tarkemmat tiedot toimikuntien kokoonpanoista.