Uudesta mobiilisovelluksesta tietoa ja taitoja talviuintiin

02.03.2015|Ulkoile

Suomen Latu on julkaissut mobiilisovelluksen talviuinnista. Uuden sovelluksen avulla saa tietoa talviuinnin terveyshyödyistä sekä oppii oikean tekniikan talviuintikilpailuja varten.

Talviuinti -sovelluksesta löytyy informatiivisia videoita talviuinnin terveyshyödyistä. Lisäksi sovelluksesta näkee talviuinnin viralliset kisasäännöt ja tekniikkavinkit. "Avantouinnin SM-kilpailut järjestetään tulevana viikonloppuna Oulussa, nyt kannattaa ladata appsi ja varmistaa, että tekniikka on kunnossa", Suomen Ladun aikuisliikunnan koordinaattori Hanna Okkonen sanoo.

Hyötysisällön lisäksi sovelluksesta löytyy myös vekkuli talviuintipeli. Kaikkien talviuinnin virtuaalikisoihin osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Arvontojen aikataulut ja palkinnot julkaistaan täällä. Maksuton applikaatio on ladattavissa Play-kaupasta ja AppStoresta.

Suomen Latu ja Oulun talviuimarit ry järjestää Avantouinnin SM-kilpailut 6.-8.3. Oulun Raatinsaaressa. SM-kilpailut on perinteisesti suuri talvikarnevaali, joka vetää puoleensa kaikenikäisiä osallistujia. Kilpailuihin odotetaan ainakin 700 osallistujaa. Vielä on mahdollista ilmoittautua Norppa-sarjaan (25m ilman ajanottoa) tai Kuutti-sarjaan (pulahdus kisa-altaaseen).

Lisätietoja:
Hanna Okkonen, aikuisliikunnan koordinaattori
p. 045 1384 928
hanna.okkonen(at)suomenlatu.fi