Tanja Poutiainen Rehti Urheilija

04.04.2014|Ulkoile

Tahko Pihkala -seura ja Suomen Kuvalehti ovat valinneet Vuoden Rehdiksi Urheilijaksi alppihiihtäjä Tanja Poutiaisen Rovaniemeltä.

Tanja Poutiainen on Suomen menestynein alppihiihtäjä. Yhdeksän vuotta sitten hän voitti kaksi kristallipalloa: pujottelussa ja suurpujottelussa. Lisäksi hänen palkintohyllyssään ovat suurpujottelun hopeamitalit Torinon olympialaisista ja Bormion MM-kilpailuista sekä kaksi pronssia Val dÍseren MM-kilpailuista.

Perusteluna Rehdin Urheilijan palkinnon myöntämiselle on Tanja Poutiaisen esimerkillinen toiminta urheilijana, omistautuminen lajille, liikuntaan innostajana ja liikuntakaverina. Tanjan esiintymisessä on aina ollut sopivasti tunnetta mukana.

Tanja Poutiainen tunnetaan myönteisestä suhtautumisesta tähän vaativaan lajiin ja sen kovaan harjoitteluun. Ja vaikka loukkaantumiset ovat välillä estäneet Poutiaisen treenit ja osallistumisen kisoihin, ovat hänen mielipiteensä ja lausuntonsa olleet tulevaisuusmyönteisiä. 

Alppihiihtäjä Tanja Poutiainen on aina ollut lasten ja nuorten idoli ja hyvänä esimerkkinä kaikille.

Palkinto luovutetaan Rovaniemellä 6.4. pidettävien SM-pujottelukilpailujen jälkeen noin klo 14.30. Näissä kisoissa nähdään Tanja Poutiaisen uran viimeiset kilpailulaskut. (Huom! TP:n syntymäpäivä osuu samaan päivään)

Palkinnon ojentaa TP-seuran puolesta rovaniemeläinen Jorma Manninen, jonka perhe palkittiin Rehti Urheilija -palkinnolla vuonna 2006.

Lisää tietoja: Tuomo Jantunen Tahko Pihkala -seuran pj, 0400-417272