Suomen Latu liikuttaa MBT-jalkineilla

16.12.2010|Ulkoile

MBT Suomi Oy ja Suomen Latu ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuodelle 2011. Yhteistyön tavoitteena on edistää Suomalaisten hyvinvointia liikkumisen ja sen helpottamisen kautta.

”Suomen Ladun kanssa on hienoa aloittaa yhteistyö. Molemmilla organisaatioilla on sama päämäärä lisätä ihmisten hyvinvointia ja arkiliikkumista”, MBT Suomen toimitusjohtaja Johannes Kvist kuvaa. 

”Kuten MBT-jalkine, on Suomen Latukin tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa voida hyvin ja lisätä aktiivisuuttaan niin arjessa kuin harrastustensa parissa”, Suomen Ladun toiminnanjohtaja Eki Karlsson säestää. 

”Suomen Ladulla on pitkä kokemus ja kohderyhmä, joka välittää terveydestään ja haluaa edistää hyvinvointiaan. Nämä ajatukset ovat täysin MBT Suomen linjan mukaisia. Odotamme alkavalta yhteistyöltä antoisaa liikunnan vuotta”, toimistusjohtaja Kvist lisää. 

MBT Suomi ja Suomen Latu jakavat yhteisiä arvoja ja toimintatapoja, jotka tukevat ja täydentävät alkavan yhteistyön kautta luonnollisesti osapuolten tavoitteita ja toimintaa. Yhteisistä tapahtumista osapuolten välillä on jo ensi vuoden osalta sovittu. Näiden tapahtumien tavoitteena on madaltaa kynnystä ja tuoda mahdolliseksi erilaisten liikuntamuotojen ja -välineiden kokeilun. 

MBT-jalkineiden tutkituista vaikutuksista kerrotaan ja viestitään Suomen Ladun medioiden kautta. MBT tulee olemaan näkyvästi esillä myös Suomen Ladun tapahtumissa. 

”Suomen Ladun jäsenet ovat valmiiksi liikunallisia, mikä tekee kohderyhmästä meille tärkeän, ja uskommekin saavamme rakentavaa palautetta kentältä. Lisäksi meille on mielenkiintoista saada palautetta Suomen Ladun henkilökunnalta heidän kokemuksistaan. Henkilökunta kun koostuu sekä toimistotyöntekijöistä että työkseen liikkuvista”, MBT Suomen Petteri Väänänen kertoo. 

”MBT mahdollistaa tutustumisen myös terveellisempään tapaan liikkua”, uskoo Suomen Ladun liikuntakoordinaattori Linus Schärer.

Vakuuttuneena MBT-jalkineiden vaikutuksista hyvinvointiin, näyttää Suomen Ladun henkilökunta esimerkkiä käyttämällä MBT-jalkineita töissä ja vapaa-ajalla. Esimerkiksi Suomen Ladun markkinointikoordinaattori Päivi Purola on käyttänyt MBT-jalkineita jo parin vuoden ajan.

”Erityisesti pitkät päivät messuosastoilla ja tapahtumissa rasittavat jalkoja. MBT on auttanut jaksamaan ja pitämään hymyn huulilla koko päivän”, Päivi Purola kertoo.    

Suomen Ladun ja MBT Suomi Oy:n yhteistyö tulee näkymään laajasti muun muassa keväällä starttaavalla Suomi mies seikkailee -rekkakiertueella.

www.suomenlatu.fi
fifi.mbt.com