Suomen Latu kutsuu Unelmien liikuntapäivänä perheet ulkoilemaan yhdessä

09.05.2019|Lastentoiminta Ulkoile

10.5. vietetään valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää, jolloin kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtuman. Suomen Latu on yhdessä Sydänliiton kanssa mukana perheliikunnan teemalla ja kannustamme kaikkia taaperoista isovanhempiin yhdessä ulkoilemaan.

Unelmien liikuntapäivänä voi lähteä vaikka pyöräilemään koko perheen voimin!

Keväinen lähiluonto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia koko perheelle lähteä liikkeelle. Frisbeegolfradan voi rakentaa vaikka omalle pihalle, polkujuoksusta tulee hauskaa yhdessä tekemistä, kun siihen yhdistää pientä seikkailua ja metsäretkellä voi ihastella ja ihmetellä luontoa yhdessä.

Päivän kunniaksi jäsenyhdistyksemme järjestävät 10. ja 11.5. ympäri Suomen yli 50 perheliikuntatapahtumaa, joihin on kaikenikäisten helppo tulla mukaan. Tapahtumissa mm. pyöräillään ja tutustutaan omaan lähiluontoon retkeillen ja luontoa tutkien. Lisää tietoa Suomen Ladun tapahtumista löytyy Suomen Ladun tapahtumakalenterista. Kaikki Unelmien liikuntapäivän tapahtumat löytyvät Olympiakomitean koordinoimilta Unelmien liikuntapäivän sivuilta.

Perheliikunnan teemalla 5.-12.5.2019 vietetään myös Sydänviikkoa.