Suomen Ladun uusittu tapahtumakalenteri on avattu

20.09.2017|Liikuttaja/Ajankohtaista Liikuttaja: Kaikki uutiset Ulkoile Yhdistyspalvelut

Uudesta tapahtumakalenterista löydät Suomen Ladun ja sen yhdistysten tapahtumat entistä sujuvammin myös mobiilissa.

Suomen Ladun sähköinen tapahtumakalenteri on uudistunut. Uusi kalenteri on julkistettu tänään.

"Uusi, entistä helppokäyttöisempi kalenteri toimii nyt myös mobiililaitteissa, ja se on lisäksi vanhaa huomattavasti visuaalisempi, sillä tapahtumailmoittajat voivat lisätä tapahtumiin kuvia", viestintä- ja markkinointipäällikkö Panu Könönen kertoo.

Uutta kalenterissa on myös se, että se on avattu kaikille ulkoilutoimijoille: tapahtumakalenteri on kaikille ilmoittajille avoin ja maksuton. Aikaisempaan kalenteriin pystyivät ilmoittamaan tapahtumansa vain Suomen Ladun jäsenyhdistykset, joilla oli tunnukset palveluun.

"Uskomme, että tämä tekee kalenterista jäsenillemme entistä relevantimman, kun sieltä toivottavasti tulevaisuudessa löytyy kaikki Suomen ulkoilu- ja liikuntatapahtumat", Könönen maalaa, ja jatkaa: "Suomen Ladulla on yli 84 000 jäsentä, joten tapahtumakalenteri on erinomainen kanava tavoittaa ulkoilevat ihmiset." 

Kuka tahansa voi jatkossa ilmoittaa tapahtuman klikkaamalla tapahtumakalenterin pääsivulla olevaa Ilmoita uusi tapahtuma -linkkiä. Ilmoituksia ei julkaista heti, vaan ne tulevat hyväksyttäviksi Suomen Ladun toimistolle. Tapahtumailmoituksia käsitellään arkisin klo 9-15 välisenä aikana.

Suomen Ladun jäsenyhdistyksiä suositellaan syöttämään tapahtumansa osoitteessa yhdistyspalvelut.suomenlatu.fi

"Yhdistysten kannattaa käyttää heille suunnattua palvelua, sillä sitä kautta tapahtumat julkaistaan saman tien ja yhdistyksen tiedot ovat valmiina ilmoituspohjassa", Könönen selvittää.

www.suomenlatu.fi/tapahtumakalenteri

Kommentit

Sivut / Kalenteri

1.Käyttöliittymä jotenkin "työläs".
2.Kokeeksi olin laittanut tapahtuman jota yritin sitten löytää myöhemmin. Löytyihän se kuin sattumalta. Meinasin tehdä jo tuplailmoituksen samasta kun en heti löytänyt tekemääni.
3.Onkohan sivun tekstien ja tietojen välissä oleva runsas tyhjätila tiivistettävissä?
4.Tapahtumien yhteenvetorivit oli toimiva vanhassa kalenterissa.

Tsemppiä sivunikkareille

- 04.10.2017

Kommentoi