Suomen Ladun ohjaajarekisteri on täällä!

22.05.2018|Liikuttaja/Ajankohtaista Liikuttaja: Kaikki uutiset Ulkoile

Ohjaajarekisteri on Suomen Ladun uusi palvelu ohjaajille, yhdistyksille ja muille toimijoille. Rekisterin avulla haluamme helpottaa yhdistysten arkea ja lisätä ulkoilutoimintaa ympäri Suomea!

1 Rekisteri

Ohjaajarekisteri on Suomen Ladun uusi palvelu ulkoilulajien ohjaajille ja ohjaajia etsiville jäsenyhdistyksille tai muille toimijoille.

2 Puolta

Ohjaajarekisterissä on kaksi puolta, julkinen ja ei julkinen rekisteri.

Julkisen puolen ohjaajat näkyvät ohjaajarekisterin hauissa ja liittyvät Ohjaajaklubiin. Yhteydenotto ohjaajiin tapahtuu yhteydenottolomakkeen kautta, joten ohjaajien yhteystietoja ei näytetä rekisterissä julkisesti.

Ei julkinen puoli on tarkoitettu ohjaajien kurssihistorian ja ohjaustietojen säilyttämiseen niille, jotka eivät halua liittyä julkiseen ohjaajarekisteriin.

3 Käyttötarkoitusta

Ohjaajille: Ohjaajat voivat löytää rekisterin välityksellä uusia ohjaustilaisuuksia ja saavat Suomen Ladun Ohjaajaklubista tukea omaan ohjaamiseen. Ohjaajaklubi on kaikille avoin ulkoiluohjaajien verkosto. Ohjaajaklubilaiset pääsevät osallistumaan verkoston tapaamisiin ja saavat Ohjaajaklubin uutiskirjeen.

Jäsenyhdistyksille: Jäsenyhdistykset ja muut ohjaajia etsivät voivat hakea rekisteristä helposti ohjaajia ulkoiluryhmiin, retkille ja tapahtumiin. Ohjaajia voi hakea lajin, paikkakunnan tai jäsenyhdistyksen perusteella.

Suomen Ladulle: Rekisteri on entistä parempi ja tietoturvallisempi tapa säilyttää Suomen Ladun kurssien käyneiden tietoja. Ohjaajarekisterin tulon myötä säilytämme kaikki ohjaaja- ja kouluttajakoulutusten käyneiden tiedot ohjaajarekisterissä ja poistamme tiedot muualta. Jos siis haluat säilyttää kurssitietosi meidän rekisterissä, käy lisäämässä tietosi ohjaajarekisteriin!

 

Jotta rekisteri palvelee hyvin sekä ohjaajia että yhdistyksiä, tarvitsemme sinne paljon käyttäjiä. Tiedotetaan ohjaajarekisteristä siis aktiivisesti jäsenille ja muille tutuille!

Käyhän tutustumassa!

suomenlatu.fi/ohjaajarekisteri