Suomen Ladun 75-vuotisjuhliin lisää lippuja

23.11.2012|Ulkoile

Suomen Ladun Gaalailta PeurunkaAreenalla on loppuunmyyty. Varaa paikkasi pian Ravintola Villipeuraan, jossa pääset gaalaillan tunnelmaan ja nautit maittavan juhlabufeen.

Suomen Ladun 75-vuotissyntymäpäivägaala on loppuunmyyty. Ravintola Villipeuraan on saatu nyt kuitenkin 200 lisäpaikkaa, jotka ovat myynnissä tästä päivästä alkaen.

Ravintola Villipeuraan heijastetaan kuva ja ääni Peurunka Areenalta ja mahdollisesti illan esiintyjiä piipahtaa Ravintola Villipeurassa tervehtimässä juhlaväkeä. Illallislippu 35 € sisältää juhlabufeen sekä lipun Peurunka Areenan tansseihin Souvareiden tahdittamana.

Luvassa on hieno juhla, johon tahdin antavat Kai "Kuju" Hyttinen, Lasse Hoikka & Souvarit sekä koomikko Krisse Salminen.

Varaukset

Varaukset ovat sitovia ja illalliskortit laskutetaan etukäteen. Tilaa gaalalippu: Piletti.fi (laita hakusanaksi Peurunka).
 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut

Ryhmien illallislippujen tilaukset myyntipalvelustamme. Myyntipalvelu, puhelin 020 751 6300 tai peurunka (at) peurunka.fi. Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 8-17.

www.peurunka.fi/avantouinti2013