Somevaikuttajat nukkuivat yön ulkona luonnon luksushotellissa – katso kuvat ja tunnelmat!

24.08.2021|Nuku yö ulkona Ulkoile

Sara Sieppi, Juri Silvennoinen, Arttu Mustonen, Janita Autio ja Jarkko Niemi olivat innoissaan ulkona nukkumisesta. Yöpaikat vaihtelivat kasvitieteellisestä puutarhasta, Redin kattoon ja Nuuksion kansallispuistoon.

Arttu Mustonen ja Janita Autio heräilivät Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa ja nauttivat aamupalaa. Kuva: Sampsa Sulonen / Suomen Latu

 

Juri Silvennoinen (@mieskin) nukkui kauppakeskus Redin katolla! Urbaanissakin ympäristössä fiilis on maaginen kun nukut taivasalla ja illan pimetessä kaupungin valot syttyvät tuikkimaan tähtien rinnalle.

 

Sara Sieppi (@sarasieppi) nautiskeli staycationista Nuuksion kansallispuiston upeissa maisemissa. Luonnon luksushotellissa jää tilaa ja rauhaa omalle ajalle ja ajatuksille.

 

Arttu Mustonen (@mustarttu) ja Janita Autio (@janitaautio) nukkuivat yön ulkona Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa. He olivat todella innoissaan kokemuksesta ja nauttivat raikkaasta ilmasta sekä luonnon rauhoittavasta vaikutuksesta kiireisen kaupungin keskellä. 

Tällaisissä maisemissa kelpaa herätä linnunlauluun ja auringon lämpöön. Haluaisitko sinä nukkua yön ulkona luonnon luksushotellissa? Ota haaste vastaan: suomenlatu.fi/nukuyöulkona

 

Jarkko Niemi (@jarkkoniemi_official) yöpyi Nuuksion kansallispuiston järviylängon maisemissa ja innostui retkeilystä.


Suomen suurin luksushotelli, luonto, odottaa yöpyjiään tulevana lauantaina 28.8.2021. Ota haaste vastaan Facebook-tapahtumassa, tutustu tapahtumiin tai nuku vaikka parvekkeella. Kunhan nukut – yön ulkona.

suomenlatu.fi/nukuyoulkona

 

Kommentit

Yö ulkona

Parveke, kaupungissa

- 29.08.2021

Kommentoi