Rakastu retkeilyyn – Suomen Ladun retkeilykiertue starttaa toukokuussa

29.04.2019|Ulkoile

Suomen luonto tarjoaa elämyksiä ja seikkailuja kaikille. Kuin varkain retkeilystä onkin tullut trendikästä. Suomen Ladun retkeilykiertueelta aloittelija saa vinkit retkeilyn aloittamiseen. Kiertue starttaa 2.5. Vantaalta.

Kiertuetapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia kaikille retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille. Kuva: Sampsa Sulonen

“Retkeilystä on tullut viime vuosina trendikästä, mutta monet kaipaavat vinkkejä sen aloittamiseen”, aikuisliikunnan suunnittelija Saija Suominen Suomen Ladusta kertoo.

Toukokuun alussa Suomen Latu lähtee 18 paikkakunnan valtakunnalliselle retkeilykiertuelle tutustuttamaan suomalaisia aiheeseen.

“Retkeilykiertue on kohdennettu ennen kaikkea aloitteleville retkeilijöille”, Suominen painottaa.

Kiertuetapahtumissa on tarjolla vinkkejä muun muassa siihen, mistä lähialueelta löytyy mainioita merkittyjä reittejä ja millä varusteilla selviää mukavasti päiväretkestä.

“Tapahtumat palvelevat toki myös jo retkeilyharrastuksen aloittaneita, sillä ohjelmassa on myös varustevinkkejä yön yli -retkeilyyn”, Suominen kertoo.

Osalla kiertuepaikkakunnista on tarjolla myös uusi Rakastu retkeilyyn -kurssi aloitteleville retkeilijöille, jossa käydään tiivisti läpi retkeilyn tärkeimmät taidot kartan luvusta retkiruokaan.

Retkeilykiertue starttaa Vantaalta 2.5. Kiertuetapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia kaikille retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille. 

Kaikki kiertuepaikkakunnat ja aikataulut löytyvät osoitteesta suomenlatu.fi/retkeilykiertue.

Kommentit

Ei toimi

Linkki takana ei ole aikataulua.

- 29.04.2019

Ei toimi

Olipa sittenkin kun osasi etsiä.

- 29.04.2019

Kommentoi