Osallistu lumikenkäohjaajakoulutukseen

04.01.2012|Ulkoile

Lumikenkäily on helppo ja hauska kaikenikäisille ja -kuntoisille sopiva laji. Mitä jos osallistuisit tulevana talvena lumikenkäohjaajakoulukseen?

Suomen Latu kouluttaa lumikenkäohjaajia ohjaajakursseilla ja järjestää yhteistyössä jäsenjärjestönsä Suomen Lumikenkäilijät ry:n kanssa lumikenkäkoulutuksia, ohjattuja lumikenkäretkiä ja -vaelluksia. Lumikenkäohjaajan taitoja tarvitaan, jotta retkeilijät oppivat oikean kenkien käyttötekniikan ja talvisissa metsäoloissa liikkuminen vaatii ohjaajalta turvallisuuden huomioimista.

Lumikenkäohjaajakurssin kesto on 8 tuntia. Lisäksi järjestetään kerran talvessa kouluttajien koulutusta. Kaikki kurssit sisältävät luentoja sekä harjoituksia maastossa. Sitovat ilmoittautumiset vähintään kahta viikkoa ennen kurssia Suomen ladun nettisivujen kautta tai sami.halen@suomenlatu.fi

Lumikenkäohjaaja-koulutuksessa saat tietoa lumikenkäilyn tekniikasta, historiasta, välineistä, ohjeita reittien suunnittelusta, turvallisuudesta sekä tuotteistamisesta. Hinta 105€ ja Suomen ladun jäseniltä 80 €.

Lumikenkäohjaaja koulutukset 2012

7.1.2012        Suomen Latu Oittaa, Espoo
14.1.2012      Imatran Lapinkävijöiden maja, Imatra
11.2.2012      Siilin Ladun maja, Siilinjärvi

 

Klikkaamalla tätä linkkiä voit ilmoittautua kurssille.