OmaPuku-kilpailun voittajapuku ennakkotilauksena jäsenhintaan

15.12.2011|Ulkoile

OmaPuku-kilpailun voittajapuku Mosku nyt todelliseen erikoishintaan (299 €) Suomen Ladun jäsenille. Ennakkotilaajan etu on 200 € (sh. 499 €).

OmaPuku-kilpailun voittaja päivittää perinteisen eräpuvun nykyaikaan. Puuvillavaate saa uusia ulottuvuuksia, kun se valmistetaan teknisestä Ventile-kankaasta. Lopputulos on paitsi miellyttävän tuntuinen ja hiljainen, myös erittäin hyvin säätä kestävä asukokonaisuus.

 

OMAPUKU on Latu & Polku -lehden, Trekin ja Sastan järjestämä suunnittelukilpailu, jossa etsittiin monikäyttöistä pukua vapaa-ajan erilaisiin vaatimuksiin. Voittajiksi äänestettiin Olli Ilmonen ja Petri Danielsson.

”Oman suunnittelutyön tuloksen näkeminen ja kokeileminen oli hyvin palkitsevaa, sillä ideamme toimivat myös fyysisessä tuotteessa mainiosti”, suunnittelijat iloitsivat testatessaan mallipukua.

Eniten miehiä yllätti puvun keveys ja pehmeys, yhdistettynä jämäkkään ja laadukkaaseen vaikutelmaan.

 

SUOMEN LADUN JÄSENILLÄ on mahdollisuus tehdä puvun ennakkotilaus hintaan 299 € (sh. 599 €). Puku noudattelee Sastalle tyypillistä reilua mitoitusta. Sopivan koon löytämiseksi halukkaat voivat kokeilla Sastan vastaavia tuotteita. Tilaus on tehtävä 20.2.2011 mennessä osoitteessa www.trekki.fi.