Olethan saanut uuden ulkoilukalenterin?

15.11.2013|Ulkoile

Suomen Ladun perinteikäs ulkoilukalenteri on ilmestynyt lokakuun lopussa. Olethan yhteydessä meihin, jos Latu & Polku -lehtesi välissä ei ollut kalenteria, vaan pelkkä saatekirje.

Lähetimme vuoden 2014 ulkoilukalenterin uusimman Latu & Polku -lehden liitteenä niille Suomen Ladun jäsenille ja lehden tilaajille, jotka eivät ole kieltäneet varainhankintatuotteiden lähettämistä.

Jos et jostain syystä ole saanut kalenteria, niin olethan yhteydessä Suomen Ladun jäsenpalveluun. 

Vuoden 2014 kalenteria koristavat palkitun sarjakuvataiteilija Kaisa Lekan värikkäät piirroskuvat, joissa Kaisa-hiiri ja Leka-ankka liikkuvat vaihtelevalla menestyksellä luonnossa ympäri vuoden. 

Ulkoilukalenterista löydät myös vuoden 2014 parhaimmat ulkoilutapahtumat sekä kuntoilupäiväkirjan oman liikuntasi seuraamiseen.

Maksamalla kalenterista vapaaehtoisen summan, esimerkiksi suositushinnan 12 euroa tai muun haluamasi summan, autat Suomen Latua edistämään kaikkien suomalaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. 

Tiesithän, että voit tilata kalentereita lisää nettikaupastamme. Suomen Ladun ulkoilukalenteri on myös hauska ja hyödyllinen joululahja.

suomenlatu.fi/kauppa