Oittaan maastosyksy

04.09.2018|Paloheinä Ulkoile

Oittaan syyskuussa on maastopyöräily vahvasti mukana tarjoten yhteensä 11 tapahtumaa; yhteislenkkejä, tutustu maastopyöräilyyn -lajikokeiluja ja huipentumana loppukuusta Nuuksion kansallispuistoon suuntautuva ruskapyöräily.

Tutustu maastopyöräilyyn lauantaina 15. ja 22.9.

Tule ja tutustu maastopyöräilyyn, lajiin, joka on niin sopii lähes kaikille ja on niin hauskaa, että kunto kasvaa siinä sivussa kuin itsestään!

Aikuisille suunnatussa tapahtumassa tutustutaan maastopyöräilyyn; tekniikkaan, turvallisuuteen, varusteisiin ja tietenkin maastossa ajamiseen. Pyöränhallintaa kokeillaan ensin harjoitteluradalla ja sitten pyöräretkellä, aidossa maastossa.

Ilmoittaudu mukaan!

Yhteislenkit

Oittaalla maastopyöräillään kimpassa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 18. Tarjolla on kaksi ryhmää; aloittelijat ja harrastajat. Osallistua voi omalla- tai vuokrapyörällä.

Tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan!

https://www.suomenlatu.fi/oittaa/maastopyoraily/yhteislenkit.html

Ruskapyöräily

Syyskuun viimeisenä lauantaina 29.9. lähdetään pyöräilemään ja ihailemaan ruskan värejä.

Retki alkaa Oittaalta, josta suuntaamme Pirttimäen ohi joko Nuuksion kanssallispuiston tai Luukin  ja mahdollisesti Luukkia. Retkellä pidetään juomataukoja ja yksi pitempi tauko, jossa mahdollisuus makkaran paistamiseen. Matkaa on tarkoitus taittaa noin 30-40 kilometriä.

Ilmoittautuminen aukeaa viikolla 36.

Ruskamelontaa Bodomilla

Melonta ja suppailu jatkuu Oittaalla läpi syyskuun, mikäli lämmin ja tyyni sää sallii.

Syksyn edetessä Bodominjärvellä pääsee nauttimaan ruskan väriloistosta, kun rantojen lehtipuut valmistautuvat talveen. Vedestä käsin näkymät ovat usein heijastuksen verran parempia =)

Vuokraa kanootti tai SUP-lauta.


Aukioloajat syyskuussa

Välinevuokraamo
ma-pe: avoinna tilauksesta
la-su: 12-18

Ravintola
ma-pe 10-16.00
la- su 10-18.00
(huonolla säällä 10-15.00)
Oittaa Buffet 11-15.00