Oittaan Liikuntalokakuu

01.10.2018|Paloheinä Ulkoile

Asfalttia Oittaalle, perhepäivän teemana polkujuoksu ja metsäparkour sekä maastopyöräilyn yhteislenkit, Tutustu fatbike-pyöräilyyn - aja ympäri vuoden ja retki Luukkiin - Oittaan lokakuussa on ulkoilua, liikuntaa ja retkeilyä!

Oittaan ulkoilukeskus kehittyy, kun ravintola- ja vuokraamorakennuksen pihapiiri parkkipaikkoineen saa asfalttipeitteen. Espoon kaupungin mukaan työ tehdään lokakuun kahden ensimäisen viikon aikana, jolloin ravintola on kiinni kokonaan ja vuokraamo avoinna ainoastaan lauantaina Perhepäivä -tapahtuman ajan.

PERHEPÄIVÄ 6.10.

Perhepäivässä kaikenikäiset ja-kuntoiset ulkoilijat pääsevät tutustumaan ohjatusti erilaisiin luonnossa liikkumisen muotoihin. Lauantaina 6.10. klo 11-15 Oittaan perhepäivässä tutustutaan polkujuoksuun ja metsäparkouriin koko perheen lajeina.

Tapahtumapäivänä Suomen Latu Oittaan välinevuokraamo tarjoaa omatoimiseen ulkoiluun -20% alennuksen kaikkien välineiden vuokrasta, kun aikuinen ja alle 15-vuotias lapsi vuokraavat yhdessä. Tapahtuma ja ohjatut lajikokeilut sekä niissä tarvittavien välineiden käyttö ovat maksuttomia.

Osallistu perhepäivään

SYYSLOMALLA PYÖRÄILLÄÄN

Välinevuokraamo on avoinna koulujen syyslomaviikolla tiistaista 16.10  sunnuntaihin joka päivä klo 12-18. Lokakuun teema on maastopyöräily viikottaisilla yhteislenkeillä tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 18 alkaen.

Syyshämärien laskeutuessa laji saa uuden ja jännittävän ulottuvuuden. Ryhmässä ajaminen pimeässä metsässä hyvien valojen kanssa on elämys.

Tervetuloa maastopyöräilemään ja ulkoilemaan!

Lue lisää yhteislenkeistä

MAASTOPYÖRÄRETKI OITTAALTA LUUKKIIN

Lähde mukaan syksyiselle maastopyöräretkelle Nuuksion järviylängön maastoihin. Matkaan lähdetään Oittaalta, josta ajamme Pirttimäen kautta Luukkiin pitkin ulkoilureittejä ja metsäpolkuja. Perillä käymme katsomassa paikallisia nähtävyyksiä ja pidämme taukoa tulen ääressä.

Lisätietoja retkestä

TUTUSTU FATBIKE-PYÖRÄILYYN

Aja ympäri vuoden

Fatbike on maastopyörä, jonka salaisuus on sen suurissa ja paksuissa renkaissa. Niiden ansiosta pyörä kulkee vakaasti haastavissa olosuhteissa ja soveltuu siksi myös aloittelijan maastopyöräksi. Kyseessä on varsinainen jokapaikan menijä, hauska tuttavuus, jolla meno ei tyssää pikkuesteisiin.

Aikuisille suunnatussa tapahtumassa tutustutaan maastopyöräilyyn, erityisesti fatbike-pyöriin ja niiden erityispiirteisiin, jotka mahdollistavat ympärivuotisen pyöräilyharrastuksen.

Tutustu Fatbike-pyöräilyyn

VÄLINEVUOKRAAMON AUKIOLOAJAT

1.-15.10. SULJETTU, poislukien 6.10. perhepäivänä, jolloin vuokraamo avoinna 10-15.
16.-21.10. AVOINNA ti-su 12-18.
22.10. SULJETTU.
23.-28.10. AVOINNA ti-su 12-18.

Välinevuokraus

Tervetuloa!