Nuku yö ulkona Metsähotellien ilmoittautuminen avautuu 15.6.2020

05.06.2020|Nuku yö ulkona Ulkoile

Nuku yö ulkona päätapahtumat eli Metsähotellit® nousevat tänä vuonna kolmelle paikkakunnalle ja niiden ilmoittautuminen aukeaa kesäkuun puolessa välissä.

Kuva: Heidi Karnaattu

Suomen Ladun ja sen jäsenyhdistysten kolme Metsähotellia® nousevat Kankaanpäähän (Viidentien Metsähotelli), Lahteen (Metsähotelli Mukkula) ja Savonlinnaan (Metsähotelli Sulo) 29.8.2020.

Tapahtumat järjestetään viranomaisohjeita noudattaen. Muistathan huolehtia hygieniasta ja pitää turvavälit toisiin osallistujiin. Paikalla on käsidesiä tarjolla.

Majoitteina on tarjolla mm. telttoja, riippumattoja ja Tentsileja. Majoituksen lisäksi tarjolla on erilaisia ulkoiluaktiviteetteja ja lajikokeiluja. Voit myös tulla mukaan omalla majoitteella (teltta/riippumatto). Muistathan tällöinkin varata paikan tapahtumasta!

Usein paikat menevät nopeasti, joten kannattaa varata paikka haluamastaan Metsähotellista® pian ilmoittautumisen avautumisen jälkeen. Imoittautumislinkit julkaistaan 15.6. klo 12.00 kunkin Metsähotellin omalla sivulla.

Koronapandemiasta johtuen Nurmijärven tapahtuma eli Kiljavan Metsähotelli® jouduttiin valitettavasti siirtämään ensi vuoteen. Kannustamme kuitenkin kaikkia, jotka olisivat tähän tapahtumaan osallistuneet lähtemään omatoimisesti tai pienemmällä porukalla nukkumaan yön ulkona 29.8.2020!

Kommentoi