Lumikenkäilyn SM jaettiin 11. kerran

07.02.2011|Ulkoile

Lumikenkäilyn SM-kilpailut keräsivät sunnuntaina 70 kilpailijaa Suomen Latu Oittaalle.

Lumikenkäilyssä kilpailtiin lajin SM-titteleistä Suomen Latu Oittaalla Espoossa. Sprinttimatkan 400 metriä kirmaistiin parhaimmillaan aikaan 1,28. 

Crosscountry-kisassa  6,4. kilometrin matka vaihtelevassa maastossa juostiin parhaimmillaan aikaan 33,30. Oheisessa tulostiedotteessa voittajat miesten ja naisten yleisessä sarjassa, yli 40-vuotiaiden sarjassa ja alle 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien sarjassa.

Suomen Ladun ja Suomen Lumikenkäilijöiden järjestämiin kisoihin osallistui noin 70 kenkäilijää ja lisäksi satoja perheitä ja ulkoilijoita kokeili lumikenkiä Epeli- talviseikkailussa.  Kisatalkoisiin osallistuivat myös Espoon Ladun ja Pikomalan Retkeilijöiden ahkeroitsijoita.

Lumikarnevaaleissa zumbattiin uutisiin

Lumikenkäkarnevaaleissa 6.2.2011 Oittaan Ulkoilukeskuksessa Espoossa verryteltiin talvisella zumballa - lumikengät jalassa tietysti. Kolumbialaisista rytmeistä lähtöisin oleva zumba sopi hyvin talvisäähän ja zumbaajat pääsivät YLE:n tv-uutisiin.

Radio- ja tv-juontaja Peltsi Peltonen osallistui kisoihin ja teki samalla Erätulilla-ohjelmaan ensi syksylle raporttia kisameiningistä.

Lisätiedot:
Tapahtumapäällikkö Sami Halen
puh. 044 722 6320
sami.halen(at)suomenlatu.fi 

Kuvia ja tulostiedote:
www.snowshoe.fi