Latulaiset päättivät tulevan vuoden suuntaviivoista

25.10.2013|Ulkoile

Suomen Ladun hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pekka Alanen. Uutena asiantuntijajäsenenä aloittaa Metsähallituksen Anneli Leivo.

 Ennätysmäärä Suomen Ladun jäseniä kokoontui viime viikonloppuna järjestön syysliittokokouksessa Vuokatissa, jossa hyväksyttiin tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Suomen Ladun hallituksen puheenjohtajana vuosina 2014-2016 jatkaa Pekka Alanen. Myös Ounasvaaran Ladun puheenjohtaja Seppo Arvio ja Latuneuvojien puheenjohtaja Ilpo Vuori jatkavat hallituksessa. Uutena asiantuntijajäsenenä hallitukseen astuu Metsähallituksen luonnon virkistyskäyttöprosessin päällikkö Anneli Leivo. Leivo on sekä Keravan Ladun että Suomen Ladun ulkoilutoimikunnan jäsen.

Kokouksessa päätettiin myös Ladun uusista toimikunnista, joita ovat järjestötoimikunta, sääntötoimikunta, lasten ja nuorten toimikunta, talviuintitoimikunta sekä ulkoilun pyöreä pöytä.

Toimikunnat toimivat hallituksen alaisina ja niissä on aina mukana sekä henkilökunnan että hallituksen edustaja. Kolmivuotisiin toimikuntiin haetaan nyt uusia jäseniä, joten jos olet kiinnostunut toimikunnan jäsenyydestä, lähetä sähköpostia osoitteeseen mika.asikainen@suomenlatu.fi