Kilometrikisa käynnistyi

10.05.2010|Ulkoile

Tiistaina 11.5. vietetään valtakunnallista Pyörällä töihin -päivää ja käynnistetään viime vuosien tapaan suosittu Kilometrikisa. Hurauta fillarilla töihin, kouluun ja kaupungille tai polkaise reippaasti retkelle ja haasta mukaan myös kaverit!

Tee kevään paras pyöräilyteko ja ilmoita oma joukkueesi mukaan osoitteessa www.kilometrikisa.fi. Kisa on käynnissä 11.5. - 30.9. ja sen aikana arvotaan loistavia palkintoja kaikkien osallistujien kesken.

Joka kuukausi arvotaan mm. Bike Planetin lahjoittama Z-Bike DSC -polkupyörä sekä lajitelma laadukkaita pyöräilyvarusteita, 5 kpl Fillarikonsulttien lahjoittamia Globe Hope -satulasuojia ja 3 kpl Liikuttimen lahjoittamia Kunnon Paketteja sekä 2 kpl Tour de Helsinki -tapahtuman vapaalippuja.

Kisan loputtua parhaat ja aktiivisimmat joukkueet palkitaan erikseen sekä arvotaan lisää palkintoja, kuten Helkama Kaunotar / Kulkuri Premium -polkupyörä (arvo 650 €) sekä runsas kattaus erilisia pyöräilyvarusteita, -tarvikkeita ja vapaalippuja pyöräilytapahtumiin.

Kilometrikisan järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ja Suomi pyöräilee -kampanja, www.poljin.fi. Lisätietoja: Matti Hirvonen, Pyöräilykuntien verkosto, matti.hirvonen@poljin.fi, puh. 040 419 4555.