Kesäyön marssi Santahaminan saarella

23.05.2012|Ulkoile

Kesäyön marssi järjestetään jälleen 9. kesäkuuta 2012. Viidettätoista kertaa järjestettävä tapahtuma vie marssijat tänä vuonna Santahaminan sotilasalueelle. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 3.6. asti.

Kaikille Suomen kansalaisille avoin tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua sotilasalueeseen, ja se antaa mahdollisuuden harrastaa liikuntaa hyvässä seurassa. Marssille voivat osallistua yksittäiset henkilöt, perheet, joukko-osastojen osastot sekä ryhmät ja kaveriporukat.

Reittejä on eripituisia, ja ne kaikki alkavat Santahaminasta ja myös päättyvät sinne. Kauniin luonnon lisäksi marssireitin varrella on nähtävissä myös saaren historiaa.

Kesäyön marssi on ensimmäistä kertaa Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen vastuulla. Myös Suomen Latu, Reserviläisurheiluliitto ja puolustusvoimat ovat mukana tapahtumassa.

Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen piiripäällikkö Mauri Väänänen hoitaa marssin järjestelyjä, apunaan tapahtuman pääsihteeri Kristiina Slotte sekä lukuisia vapaaehtoisia toimijoita Etelä-Suomen maanpuolustuspiiristä ja meripuolustuspiiristä.

Ilmoittaudu tapahtumaan 3.6. mennessä sivuilla www.kesayonmarssi.fi