Jaa retkimuistosi uudessa Luontoon.fi-verkkopalvelussa

04.12.2011|Ulkoile

Kansallispuistoissa kertyneet retkimuistot ja vinkit sekä valokuvat voi nyt jakaa Metsähallituksen luontopalvelujen uudessa verkkopalvelussa. Luontoon.fi-yhteisön sivuilla voi myös osallistua kilpailuihin, katsoa videoita ja lukea blogeja siitä, mitä kansallispuistoissa tapahtuu ja tehdään ympäri vuoden.

Uusi palvelu täydentää suosittua Luontoon.fi-sivustoa, jossa on vuodessa yli 2 miljoonaa käyntiä.

”Luontoon.fi-verkkopalvelun käyttäjät ovat toivoneet mahdollisuutta lähettää kuvia kansallispuistoista ja kertoa retkikokemuksistaan. Uusi palvelu välittää myös meille kansallispuistojen hoitajille arvokasta tietoa retkeilijöiltä”, kertoo verkkopäätoimittaja Katariina Hopponen Metsähallituksen luontopalveluista.

Luontoon.fi-yhteisö on avoin kaikille ja siihen toivotaan mukaan sekä aloittelevia että kokeneita retkeilijöitä.

”Polku yhteisöön on tehty niin vaivattomaksi, ettei kukaan siihen turhaan kompastuisi. Kansallispuistokuvia ja retkikokemuksia pääsee ihailemaan osoitteessa yhteiso.luontoon.fi ja valokuvia pääsee julkaisemaan kirjautumalla palveluun tai suoraan omilla Facebook-tunnuksilla”, lisää Hopponen.

Palvelun avajaiskisassa kaikkien suosikkikansallispuistostaan kuvan lähettäneiden kesken arvotaan mökkiviikonloppuun oikeuttava 400 euron lahjakortti.

Luontoon.fi ja yhteiso.luontoon.fi ovat ei-kaupallisia verkkopalveluita, samoin kuin kansallispuistot ovat avoimia ja maksuttomia retkeilykohteita.