Hiihtoniilot ovat pian täällä

31.01.2014|Ulkoile

Eikö suksi luista? Ethän vain laittanut pitovoidetta luistelusuksen pohjaan? Suomen Ladun Hiihtoniilot vastaavat kaikenlaisten hiihtäjien kysymyksiin ladun varressa ja Facebookissa helmi–maaliskuun ajan.

Suomen Ladun Hiihtoniilot on erilainen hiihdon edistämiskampanja, jossa Hiihtoniiloiksi pukeutuneet vapaaehtoiset opastavat suomalaisia ja somelaisia hiihdon ihmeelliseen maailmaan.

Hiihtoniilon tunnistat menneiden vuosikymmenten Karhu-piposta ja hipsterinsinisestä hiihtoanorakista.

Tutustu Suomen Ladun Hiihtoniiloihin täällä!

 

Hiihdolla on pitopohjasuksista ja pikavoiteista huolimatta edelleen vaikean ja teknisen lajin maine. Suomen Ladun Hiihtoniilot haluavat muuttaa ihmisten käsityksen hiihdosta ja parantaa armeijan ja koululiikunnan aiheuttamat hiihtotraumat.

Suomen Ladun Hiihtoniilot päivystävät 13 paikkakunnalla ladun varressa ja erilaisissa tapahtumissa. Hiihtoniilot järjestävät hiihto- ja voitelukouluja, hiihtoretkiä ja kannustavat ihmisiä hiihtämään.

Hiihtoniiloille voi esittää kysymyksiä myös kampanjan Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/hiihtoniilot. Sivulla voit myös seurata Hiihtoniilojen päivityksiä eri puolilta Suomea.