Hiekanveiston SM-kilpailuissa rahapalkinnot

24.05.2012|Ulkoile

Hiekanveiston Suomenmestaruuskilpailut järjestetään kesäkuun 8.-10. päivänä Kemin Sisäsatamassa. Sarjakuvakaupunki Kemissä kilpailutöiden aiheena on luonnollisesti sarjakuva. Palkinnot ovat tällä kertaa rahapalkintoja. Kilpailujoukkueilla on ilmoittautumisaikaa 4. kesäkuuta saakka.

Hiekanveiston Suomenmestaruuskilpailut järjestetään kesäkuun 8.-10. päivänä Kemin Sisäsatamassa. Kilpailuun odotetaan noin kymmentä 1-2-henkistä joukkuetta. Sarjakuvakaupunki Kemissä kilpailutöiden aiheena on luonnollisesti Sarjakuva. Kilpailusarjan ykköspalkinto on 500 euroa, toiseksi sijoittunut joukkue saa 300 euron palkinnon ja kolmanneksi sijoittujat palkitaan 100 euron rahapalkinnolla. Kilpailujoukkueilla on ilmoittautumisaikaa 4. kesäkuuta saakka.

Hiekanveiston SM-kilpailutapahtuma toteutetaan vuosittain eri paikkakunnilla. Tämänvuotisen kilpailun järjestelyistä vastaa Kemin Matkailu Oy. Kilpailun taustajärjestönä on Suomen Latu, joka myöntää vuosittaiset kilpailuoikeudet hiekanveiston lisäksi myös lumen- ja jäänveiston SM-kisoihin. Hiekkateosten tekijät ovat usein hankkineet kokemusta myös lumi- ja jääveistosten parissa. Lumenveiston Suomenmestaruudesta Kemissä kisataan tulevana talvena.

Lisätietoja: kilpailujen johtaja Seppo Lankinen, 040 840 3391 seppo.lankinen@kemi.fi.

Kilpailuilmoittautumiset: Kemin Matkailu Oy, (016) 258 878 groups@visitkemi.fi