Etkö saanut Ulkoilukalenteria 2023?

30.11.2022|Osallistu

Kalenteri toimitettiin vain niille jäsenille, jotka eivät ole kieltäneet varainhankintatuotteita. Kalenteria voi kuitenkin tilata kauttamme.

Uusimman Latu&Polku-lehden mukana lähetettiin upea, jokamiehenoikeudet-aiheinen Ulkoilukalenteri 2023. Kuvittaja Jussi Kaakisen kuvissa teemana ovat jokamiehenoikeudet.

”Jokamiehenoikeudet ovat tulleet minulle tutuksi oman arjen lisäksi suunniteltuani aiheesta postimerkkisarjan vuonna 2016”, Kaakinen kertoo.

Ulkoilukalenteri lähetettiin kaikille niille jäsenille, jotka eivät ole kieltäneet varainhankintatuotteiden lähettämistä.

Jos et saanut kalenteria, mutta haluaisit sellaisen, niin ei huolta! Tilaa kalenteri täältä: lyyti.in/ulkoilukalenteri2023

Suomen Latu lähettää vuosittain ulkoilukalenterin vuoden viimeisen Latu&Polku-lehden mukana. Jos olet kieltänyt jäsentiedoissasi varainhankintatuotteet, mutta haluaisit jatkossa kalenterin, niin muuta tietojasi uudessa Jäsenpolussa, kirjaudu palveluun täältä: suomenlatu.fi/jasenpolku

Kommentit

Kalenteria ei tullut,

Olisin halunnut kalenterin, mutta ei pääse tilaamaan, vaikka näin Latu ja Polku lehdessä luvattiin

- 30.11.2022

Kalenterintilauslinkissä virhe

Hei, valitettavasti jutun linkissä oli virhe, se ei toiminut ilman www:tä osoitteen alussa. Nyt linkki on korjattu, joten tilaus onnistuu. Pahoittelut!

Panu Könönen - 30.11.2022

Kalenterin kuvitus

Jälleen kerran sellaiset kuvat kalenterissa, että en maksa eikä päädy seinälle. Luulisi yhdistyksen, joka keskittyy retkeilyyn , ymmärtävän kuvittaa kalenterinsa hienoilla ja oikeilla valokuvilla Suomen luonnosta. Maisemia vaikka sieltä Kiilopäältä ja muista retkelilykohteista odotan.

- 01.12.2022

Lyyti/Ulkoilukalenteri

Valitettavasti en ole saanut sitä postitse ja haluaisin sen.

- 02.12.2022

Tilauskinkki

Hei,
kalenterin voi tilata täältä: http://www.lyyti.in/ulkoilukalenteri2023

Panu Könönen - 05.12.2022

Kalenteria ei tullut

Haluaisin kalenterin mutta tilauslinkki ei edelleenkään toimi.

- 14.12.2022

Ulkoilukalenteri

Maksua tuli 169€……mitenköhän tuo on mahdollista. Ihmettelen myös, että jäsenenä en saa ilmaista kalenteria, ei jokin asia, esim.juuri kalenteri kuulu jäsenmaksuun.

- 26.12.2022

Kommentoi