Uusi pienten lasten luontopolku Suomen Luontokeskus Haltian lähiluontoon

17.05.2017|Lastentoiminta Ulkoile

Suomen Luontokeskus Haltia, Suomen Latu ja Finlands Svenska Idrott ovat yhteistyössä toteuttaneet Metsämörri-teemaisen luontopolun Suomen luontokeskus Haltian lähiluontoon, Espooseen.

Luontopolku ei ole pitkä, vain 200 metriä, mutta sen varrella on monta mielenkiintoista tehtävää. Polku on elämys täynnä aisti- ja luontokokemuksia sekä liikuntaa. Polun lopussa on eväspaikka. Polku on suunniteltu lapsiperheille ja varhaiskasvatusryhmille.

Idea polkuun syntyi Luontokeskus Haltian tarpeesta lisätä aktiviteetteja perheen pienimmille ja vieraileville varhaiskasvatusryhmille. Suomen Latu ja Finlands Svenska Idrott vastaavat Metsämörri-toiminnasta Suomessa ja olivat jo aiemmin kaivanneet tukikohtaa Metsämörri-polulle. Näiden kolmen tahon hyvässä yhteistyössä on nyt syntynyt Punaisen sulan salaisuus -polku.

Keskiviikkona 17. 5.2017 klo 9.45 itse Metsämörri avaa luontopolun. Avajaisiin on kutsuttu lapsia pääkaupunkiseudun päiväkodeista. Media on tervetullut mukaan tilaisuuteen!

Metsämörri-toiminta on suosittua alle kouluikäisten lasten luontotoimintaa ja monissa päiväkodeissa retkeillään säännöllisesti Metsämörri-teemalla.

Metsämörri-toiminta on suosittua alle kouluikäisten lasten luontotoimintaa ja monissa päiväkodeissa retkeillään säännöllisesti Metsämörri-teemalla.

www.haltia.com

Kommentit

Mulle

Finns detta också på svenska (Mulle-verksamhet?)

- 17.05.2017

Kommentoi