Suomen Ladun uusi verkkopalvelu kertoo kaiken oleellisen hiihdosta

01.03.2017|Paloheinä Ulkoile

Suomen Ladun uusi Kaikki hiihdosta -verkkopalvelu kertoo nimensä mukaisesti kaiken oleellisen hiihdosta: varusteista, voitelusta, tekniikasta, pukeutumisesta ja harjoittelusta. Unohtamatta myöskään latutietoa ja hiihtotapahtumia.

Sivusto on tarkoitettu kaikentasoisille hiihtäjille, mutta erityisesti niille, joilla syystä tai toisesta hiihtäminen on viime vuosina jäänyt vähemmälle.

”Liikuntatuntien hiihtotraumoista kannattaa luopua nyt. Hiihto on maailman monipuolisinta kestävyysliikuntaa. Siksi olen siihen itsekin koukussa, Suomen Ladun viestintä- ja markkinointipäällikkö Panu Könönen kertoo.

Suomalaisista aikuisista noin 40 % harrastaa maastohiihtoa, useimmat tosin vain muutaman kerran vuodessa.

”Hiihtelyssä ei ole mitään pahaa, lajista saa vain niin paljon enemmän irti, kun siihen vähän paneutuu”, Könönen sanoo.

Siihen uusi sivusto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden. Esimerkiksi sivustolla jo olevilla ja tulevilla harjoitusohjelmilla voivat niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin hiihtäjät valmistautua hiihtokauteen ja saada hiihdosta kaiken irti kauden aikana.

”Toiveemme on, että sivuston kautta jokainen löytäisi itselleen mielekkään tavan harrastaa hiihtoa ja nauttia talvisesta luonnosta.”

Verkkopalveluun tuottaa sisältöä monipuolinen hiihtoammattilaisten ja -toimittajien joukko, muun muassa Simo-Viljami Ojanen, Axa Sorjanen, Sauli Herva ja Tapani Leppänen. Moni kirjoittaja on entuudestaan tuttu Suomen Ladun julkaiseman, suomen suurimman ulkoilulehden Latu&Polku-lehden sivuilta.

Verkkopalvelun latutiedot on toteutettu yhteistyössä Latutilanne.fi-palvelun kanssa.

”Sivuston latutietojen paikkansa pitävyys perustuu joukkoistamiseen eli toivomme, että mahdollisimman moni voisi raportoida lähilatunsa tilanteen palveluun”, Könönen toivoo.

www.suomenlatu.fi/kaikkihiihdosta
www.kaikkihiihdosta.fi