Unelmien liikuntapäivä
10.5.2020

Unelmien Liikuntapäivä 2020!

UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ 2020 on osa valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää. Suomen Latu ja Sydänliitto kutsuvat Sinut ulkoilemaan pyöräillen tai retkeillen yhdessä läheistesi kanssa 10.5.2020. Vuoden 2020 yleinen teema on “pyydä kaveri mukaan”. 

Toukokuun 10. päivä on myös äitienpäivä. Se tarjoaa kaikille äideille ja äitien kavereille mahdollisuuden unohtumattomaan liikunnalliseen juhlapäivään. Jos sunnuntai ei tunnu sopivalta päivältä, niin etkot voi järjestää jo perjantaina tai lauantaina tai jatkot maanantaina. 4.-10.5.2020 vietetään myös Sydänviikkoa

Miten voin osallistua Unelmien liikuntapäivään?

Jokainen voi viettää Unelmien liikuntapäivää juuri omalla tavallaan. Voit osallistua omalla paikkakunnallasi vaikka latu- tai sydänyhdistyksen tai jonkun muun tahon järjestämään tapahtumaan tai suunnitella mieluisen tapahtuman itse omalle lähipiirillesi.

Keväinen luonto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia lähteä liikkeelle. Pyöräilyteemalla voi järjestää esimerkiksi perhepyöräilytapahtuman, maastopyöräilyretken tai vaikka pyöräretken jonnekin kohteeseen. Metsäretki tarjoaa takuuvarmasti jokaiselle jotakin. 

Jäsenyhdistyksemme järjestävät päivän kunniaksi ympäri Suomen erilaisia liikuntatapahtumia, joihin kaikenikäisten on helppo tulla mukaan. Tietoa löytyy tältä sivulta ja tapahtumakalenteristamme, jota päivitämme sitä mukaa kun saamme tietoa uusista tapahtumista.