Unelmien perheliikuntapäivä
10.5.2019

Unelmien Perheliikuntapäivä 2019!

UNELMIEN PERHELIIKUNTAPÄIVÄ on osa valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää. Suomen Latu ja Sydänliitto kutsuvat Sinut ulkoilemaan pyöräillen tai lähiluonnossa retkeillen yhdessä läheistesi kanssa 10. tai 11.5. Perheliikunnan teemalla 5.-12.5.2019 vietetään myös Sydänviikkoa

Miten voin osallistua Unelmien liikuntapäivään?

Jokainen voi viettää Unelmien liikuntapäivää juuri omalla tavallaan. Voit osallistua omalla paikkakunnallasi vaikka latu- tai sydänyhdistyksen tai jonkun muun tahon järjestämään tapahtumaan tai suunnitella mieluisen tapahtuman itse omalle lähipiirillesi.

Keväinen lähiluonto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia koko perheelle lähteä liikkeelle. Frisbeegolfradan voi rakentaa vaikka omalle pihalle, polkujuoksusta tulee hauskaa yhdessä tekemistä, kun siihen yhdistää pientä seikkailua metsäparkourin muodossa ja metsäretki tarjoaa takuuvarmasti jokaiselle jotakin. 

Jäsenyhdistyksemme järjestävät päivän kunniaksi ympäri Suomen perheliikuntatapahtumia, joihin on kaikenikäisten on helppo tulla mukaan. Tietoa löytyy tältä sivulta ja tapahtumakalenteristamme, jota päivitämme sitä mukaa kun saamme tietoa uusista tapahtumista.