Unelmien liikuntapäivä
10.5.2020

Unelmien liikuntapäivä 2020 
 

Koronatilanne vaikuttaa perinteiseen Olympiakomitean koordinoimaan valtakunnalliseen Unelmien liikuntapäivään. Ihmiset eivät voi kokoontua tapahtumiin liikkumaan yhdessä. Voimme silti liikkua monilla eri tavoilla muun muuassa ulkoillen. Tutustu tästä Ulkoiluvinkkeihin lapsille ja perheille, monipuoliset pyöräilyvinkit materiaalipankissa sekä vinkit retkeilyyn

Koronavirusepidemian takia Suomen Latu on päättänyt peruuttaa kaikki yleisötapahtumat heinäkuun lopuun saakka, jolloin yhdistyksetkään eivät järjestä Unelmien liikuntapäivänä suunniteltuja tapahtumia, vaan kannustamme kaikkia ulkoilemaan omatoimisesti. Jos olet ilmoittanut yhdistyksesi tapahtuman Unelmien liikuntapäivän tapahtumaksi yhdessä Sydänliiton kanssa tai itsenäisesti, niin klikkaa Yhdistys-välilehdeltä tarkemmat toimintaohjeet.

Yhteisöllisyyden tunteen merkitys on nyt suurempi kuin koskaan. Voimme jakaa liikuntahetkemme muille esimerkiksi somen kautta, jotta jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon, ja innostua muiden esimerkeistä.

Lisätiedot: Sini Savolainen, sini.savolainen@suomenlatu.fi 

 

 

 

 

#unelmienliikuntapäivä 10.5. - näin olet mukana:

Jaa kuvasi tai videosi somessa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä ja #suomenlatu. Voit lisätä omia aihetunnisteita, kuten oman latuyhdistyksesi tai yhteistyökumppanimme #sydänliitto. Kannusta muutkin liikkumaan. "Minä liikun/ulkoilen näin, miten sinä liikut/ulkoilet?"

Olympiakomitea arpoo palkintoja kaikkien liikkumisensa tai vinkkinsä #unelmienliikuntapäivä -tunnisteella jakaneiden kesken. Voit jo ennen tapahtumapäivää lähettää vinkkejä nettilinkkeinä ulp@olympiakomitea.fi sähköpostiin tai jakaa somessa tunnisteella. Äitienpäivän lisäksi myös etkot ja jatkot ovat mahdollisia. 

Vaikka emme voi kokoontua yhdessä ulkoilemaan, voimme silti turvallisesti liikkua monin eri tavoin kotioloissa ja luonnossa.