Uutisarkisto

Image
Image

Pohjola Vakuutus on mukana turvaamassa Ulkona kuin lumiukko -tapahtumia

03.03.2022

Suomen Ladun pitkäaikainen kumppani Pohjola Vakuutus tuo ulkoilijalle turvaa vahinkojen sattuessa. Pohjola Vakuutuksen monipuolisesta tarjonnasta löydät varmasti sopivan vakuutuksen niin vapaa-ajan ulkoiluun kuin moniin muihinkin tarkoituksiin.

“Meille Suomen Ladussa on tärkeää, että toimintamme kaikissa jäsenyhdistyksissä on vakuutettu kattavasti ja etenkin Ulkona kuin lumiukko -massatapahtumien osalta vakuutukset ovat tärkeässä roolissa”, sanoo Suomen Ladun tapahtumasuunnittelija Petteri Tiainen.

Pohjola Vakuutus on ollut Suomen Ladun Ulkona kuin lumiukko -kampanjan kumppanina vuodesta 2018 asti. Myös tänä vuonna Pohjola Vakuutus mahdollistaa kampanjan toteuttamisen.

“Oli hienoa, että Pohjola Vakuutus halusi lähteä mukaan kampanjaan heti sen ensimmäisenä vuotena, vaikka kampanjalla ei vielä ollut juurikaan vaikuttavuutta. Viimeisen viiden vuoden aikana kampanja on kasvanut merkittävästi ja liikuttaa valtakunnallisesti jo kymmeniä tuhansia ihmisiä”, kertoo Suomen Ladun toiminnanjohtaja Eki Karlsson.

Tänä vuonna Pohjola Vakuutus järjestää muun muassa lumiukkoaiheisen kuvakilpailun sosiaalisessa mediassa. Kuvakilpailussa on mahdollisuus voittaa lahjakortti urheiluliikkeeseen. Kilpailuun pääset osallistumaan Pohjola Vakuutuksen Facebook-tilillä

Ulkona kuin lumiukko -kampanja jatkuu 13.3.2022 asti. Tavoitteena on rakentaa yli 10 000 lumiukkoa ympäri Suomen. Lisätietoa kampanjasta löytyy Ulkona kuin lumiukko -kampanjan verkkosivuilta.