SUOMEN LADUN HIIHTOKIERTUE 2019

Hei hiihtäjä! Suomen Latu haastaa sinut suksille tulevanakin talvena.

Suuren suosion viime talvena saavuttanut Suomen Ladun hiihtokiertue saa jatkoa tulevanakin talvena. Hiihtokiertue järjestetään kahdeksalla paikkakunnalla yhteistyössä jäsenyhdistysten kanssa. Hiihtokiertue koostuu avoimista yleisötapahtumista sisältäen asiantuntijoiden tarjoamia:

- Opetusta ja vinkkejä hiihtotekniikkaan molemmilla hiihtotavoilla (perinteinen & luistelu)
- Voiteluvinkkejä
- Välinevinkkejä
- Suksitaituruushaasteita
- Pieniä kisailuja

Omat välineet ovat tietenkin aina parhaat, mutta kiertueen tapahtumassa on myös suksia, sauvoja ja monoja lainattavissa. Tapahtumassa on myös mahdollista testata eri tyyppisiä maastohiihtosuksia. Tapahtumat ovat matalan kynnyksen tilaisuuksia, joissa voit antaa lahjan itsellesi ja Suomen talvelle hiihtämällä vapaamittaisen hiihtolenkin. Kaikki hiihtolenkin suorittaneet ja yhteystiedon tapahtumassa antaneet osallistuvat mukavien palkintojen arvontaan. Voit myös tutustua järjestävän latuyhdistyksen toimintaan.

Löydä kadonnut tuntuma hiihtoon uudestaan tai lähde hiomaan jo vankkaa hiihtotaitoasi! Tekniikkavinkkien avulla nautit enemmän hiihtämisestä - oli tavoitteenasi sitten saada hiihtoon enemmän vauhtia, helppoutta, tasapainoa, taloudellisuutta, tyyliä tai kaikkia näistä.

Tapahtumat ovat maksuttomia.

Täällä hiihdetään tulevana talvena:

Joensuu 26.1.2019
Säkylä 29.1.2019
Espoo 6.2.2019
Vantaa 7.2.2019
Keuruu 11.2.2019
Lahti xx.2.2019
Lappeenranta 23.2.2019
Järvenpää 24.2.2019
Pello xx.3.2019
Kuopio 14.3.2019

Kiertue toteutetaan yhteistyössä Karhun ja Startin kanssa.

Hiihtokiertueen yhteystiedot: wilhelm.stenbacka@suomenlatu.fi