SUOMEN LADUN HIIHTOKIERTUE 2019

Hei hiihtäjä! Suomen Latu haastaa sinut suksille tulevanakin talvena.

Suuren suosion viime talvena saavuttanut Suomen Ladun hiihtokiertue saa jatkoa tulevanakin talvena. Hiihtokiertue järjestetään kahdeksalla paikkakunnalla yhteistyössä jäsenyhdistysten kanssa. Hiihtokiertue koostuu avoimista yleisötapahtumista sisältäen asiantuntijoiden tarjoamia:

- Opetusta ja vinkkejä hiihtotekniikkaan molemmilla hiihtotavoilla (perinteinen & luistelu)
- Voiteluvinkkejä
- Välinevinkkejä
- Suksitaituruushaasteita
- Pieniä kisailuja

Omat välineet ovat tietenkin aina parhaat, mutta kiertueen tapahtumassa on myös suksia, sauvoja ja monoja lainattavissa. Tapahtumassa on myös mahdollista testata eri tyyppisiä maastohiihtosuksia. Tapahtumat ovat matalan kynnyksen tilaisuuksia, joissa voit antaa lahjan itsellesi ja Suomen talvelle hiihtämällä vapaamittaisen hiihtolenkin. Kaikki hiihtolenkin suorittaneet ja yhteystiedon tapahtumassa antaneet osallistuvat mukavien palkintojen arvontaan. Voit myös tutustua järjestävän latuyhdistyksen toimintaan.

Löydä kadonnut tuntuma hiihtoon uudestaan tai lähde hiomaan jo vankkaa hiihtotaitoasi! Tekniikkavinkkien avulla nautit enemmän hiihtämisestä - oli tavoitteenasi sitten saada hiihtoon enemmän vauhtia, helppoutta, tasapainoa, taloudellisuutta, tyyliä tai kaikkia näistä.

Tapahtumat ovat maksuttomia. Kiertuepaikkakunnat ja aikataulu julkaistaan loppusyksystä 2018.

Suomen Ladun jäsenyhdistys: Hae tulevan talven hiihtokiertueen tapahtumaa paikkakunnallesi täyttämällä sähköisen hakulomakkeen tästä. Kiertue järjestetään lähtökohtaisesti tammi-maaliskuun 2019 aikana. Hae kiertuetta 31.10 mennessä.

Hiihtokiertueen yhteystiedot: wilhelm.stenbacka@suomenlatu.fi

Näin hiihdetiin viime talvena:

Lappeenranta 28.1.2018
Kouvola 30.1.2018
Juankoski 7.2.2018
Kuopio 8.2.2018
Joensuu 10.2.2018
Iisalmi 15.2.2018
Kajaani 17.2.2018
Tornio 19.2.2018
Reisjärvi 24.2.2018
Kiertue toteutettiin yhteistyössä Karhun ja Startin kanssa.