Perheliikunta

Lapset liikuttavat aikuisia ja aikuiset lapsia

Kaikilla on päiviä, jolloin liikunnan harrastaminen ei tule edes mieleen ja monella liikkumaan lähtiessä pisin matka on sohvalta ulko-ovelle. Samalla monet perheet haluavat panostaa lasten laadukkaaseen ja tavoitteelliseen harrastustoimintaan, mutta kuitenkin tuskaillaan siihen kuluvaa aikaa ja rahaa tai niiden puutetta. Helposti voi jäädä huomaamatta, että oman kodin ympäristö ja luonto on ilmainen puuhamaa, jossa aikuiset ja lapset voivat liikkua yhdessä ihan ilman aikatauluja.

Vai millaisia ajatuksia herättävät pulkkamäki, metsäretki, frisbeegolf, talvirieha tai pyöräily? Hauskaa yhdessäoloa, jossa liikunta on mukana kuin varkain.  

 

Ajankohtaista

Pop up -tapahtumia pääkaupunkiseudulla

Innostamme aikuisia ja lapsia liikkumaan järjestämällä pihapeli-illat Espoossa ja Helsingissä. Iltojen teemana on "Lautapelien uusi pihaelämä". Mukaan tarvitsee vain lenkkarit jalkaan ja yli 5-vuotias mukula mukaan ja pelaamaan! Tapahtumat ovat maksuttomia. Jos nämä tapahtumat jäävät tällä kertaa väliin, löytyvät pelit ja ohjeet niihin yllä olevasta linkistä 'Vinkkejä: lautapelit pihapeleinä'.

Pop up -peli-illat:

ke 30.8.2017 klo 17.30-19 Puolarmaari, Espoo

to 7.9.2017 klo 17-18.30 Lapinlahden Lähde, Helsinki

Perheliikunnan kehittämishanke

Suomen Ladussa käynnistyi syksyllä 2016 kolmevuotinen Perheliikunnan kehittämishanke, jonka tavoitteena on kehittää erityisesti matalan kynnyksen toimintaa perheille. Hanke saa Opetus- ja kulttuuriministeriön avustusta. Lisää tietoa hankkeesta löydät täältä