Täytä tähän lomakkeeseen omat yhteystietosi ja kirjoita viestiin toiveesi/kysymyksesi löytämällesi ohjaajalle. Paina lopuksi lähetä, niin viestisi lähtee ohjaajan sähköpostiin. Ohjaaja on tämän jälkeen sinuun yhteydessä.

Täytetty lomake tallentuu Koodiviidakon palvelimelle. Palvelimelle tallentuvia lomakkeen tietoja ei seurata eikä käytetä mihinkään. Yhteydenottojen määrää seurataan anonyymisti toiminnan kehittämistä varten.

Huom! Muistathan varmistaa ohjaajan pätevyyden ohjaamiseen. Suomen Latu ei vastaa ohjaajien tasosta eikä ohjaussopimuksesta. Rekisteri on avoin myös muille kuin Suomen Ladun kouluttamille ohjaajille.

- Kertokaa toiveenne ohjaajalle ennen ensimmäistä ohjaamista. Millaista ohjattua ulkoilua kaipaatte? Kertokaa ohjaajalle myös millaisesta ryhmästä on kyse, niin ohjaaja pystyy valmistautumaan ohjaamiseen paremmin.

- Sopikaa ennen ohjaamista kaikki käytännön asiat esim. mahdollinen korvaus ohjaamisesta ja ohjaamisen kesto jos kyseessä ei ole kerta ohjaus. Suosittelemme kirjallista ohjaussopimusta.

- Jos kyseessä on lapsiryhmän ohjaaminen, niin muistakaa pyytää ohjaajalta rikosrekisteriote. Ohjeet ja lomakkeet rikosrekisteriotteen hakemiseen löydätte täältä: https://www.oikeusrekisterikeskus.fi/fi/index/oikeusrekisterikeskus/lomakkeet.html