Ilmoita tietosi ohjaajarekisteriin

Ohjaatko maastopyöräilyä, frisbeegolfia, hiihtoa tai jotain muuta ulkoilulajia ja haluat löytää lisää ohjauskeikkoja? Oletko käynyt Suomen Ladun ohjaajakurssin ja haluat alkaa ohjaamaan yhdistyksessä? Kirjaa tietosi julkiseen ulkoiluohjaajien rekisteriin, niin ohjaajaa etsivät löytävät sinut!

Oletko käynyt Suomen Ladun ohjaajakoulutuksia, mutta et halua liittyä julkiseen ohjaajarekisteriin? Voit lisätä tietosi myös piilotettuun, vain Suomen Ladun henkilökunnalle näkyvään rekisteriin. Tietosi tallentuvat piilotettuun rekisteriin, kun valitset “Tietojen julkisuus” -valikosta ei-vastausvaihtoehdon.

Lisää tietosi alla olevalla lomakkeella

Lataa omista tiedostoistasi itsellesi profiilikuva.
Kirjoita lyhyt esittely itsestäsi ohjaajana. Kerro esimerkiksi: Mitä lajeja ohjaat ja kuinka paljon sinulla on ohjaajakokemusta.
Kirjoita tähän puhelinnumerosi. Puhelinnumeroa ei näytetä rekisterissä julkisesti, jollet ruksita “näytä puhelin” -kohtaa.
Jos ruksitat tämän ruudun, puhelinnumerosi näkyy julkisesti ohjaajarekisterissä ja ohjaajaa etsivät voivat olla sinuun yhteydessä myös puhelimitse.
Kirjoita tähän katuosoitteesi. Katuosoite ei näy julkisesti, se näkyy vain Suomen Ladun henkilökunnalle postituksia varten.
Kuinka monen kilometrin päähän kotoa olet valmis menemään ohjaamaan? Julkisessa rekisterissä profiilisi näkyy kaikissa niissä hauissa, jotka sisältyvät tässä määrittämääsi toiminta-alueeseesi.
Jos olet Suomen Ladun jäsen, valitse alasvetovalikosta jäsenyhdistys johon kuulut.
Valitse alasvetovalikosta kaikki ne Suomen Ladun kurssit, jotka olet käynyt.
Valitse kaikki ne lajit, joissa toimit ohjaajana.
Valitse kaikki ne lajit/kurssit, joissa toimit Suomen Ladun ohjaajakoulutusten pitäjänä, eli ohjaajien kouluttajana. Älä lisää tähän mitään, jos et ole käynyt Suomen Ladun ohjaajien kouluttamiseen pätevöittäviä koulutuksia.
Saako tietosi tallentaa julkiseen ohjaajarekisteriin? Samalla liityt ulkoiluohjaajien Ohjaajaklubi -yhteisöön, jonka jäsenenä saat uusia ideoita ja tukea ohjaamiseen sekä monia muita etuja. Jos et halua liittyä julkiseen ohjaajarekisteriin tietosi tallennetaan vain piilotettuun ohjaajarekisteriin, joka näkyy vain Suomen Ladun henkilökunnalle.

Olen lukenut ja hyväksyn ohjaajarekisterin tietosuojaselosteen *