Löydä ohjaaja 

Hae tästä ulkoilun ohjaajia paikkakunnan lajin tai Suomen Ladun yhdistyksen perusteella. Rekisteristä löytyy ohjaajia ympäri Suomea eri ulkoilulajeihin ja lasten luontotoimintaan.

Rekisteristä löytyy ohjaajia mm. polkujuoksulenkille, vaellukselle, lasten luontokerhoon tai työpaikan liikunnalliseen tyhy-päivään. 

Ohjaajarekisteri

Hakutulokset

Sukunimi, Etunimi Kuvaus Yhteystiedot Lajit Yhdistys

Suomen Latu ei ota kantaa siihen, millä periaatteilla ohjaajat toimivat. Kaikki ohjaajat määrittävät itse omat toimintatapansa. Suomen Latu ei vastaa myöskään ohjaajien tasosta. Rekisteri on avoin myös muille kuin Suomen Ladun kouluttamille ohjaajille. Jos yhdistys ostaa ohjaajalta palveluja, löydät TÄSTÄ ohjeet miten maksettavia suorituksia tulee käsitellä. 

 

Ilmoita tietosi ohjaajarekisteriin 

Ohjaatko maastopyöräilyä, metsämörritoimintaa, retkeilyä tai jotain muuta ulkoilulajia ja haluat löytää lisää ohjausmahdollisuuksia? Oletko käynyt Suomen Ladun ohjaajakurssin ja haluat alkaa ohjaamaan yhdistyksessä? Kirjaa tietosi julkiseen ulkoiluohjaajien rekisteriin, niin ohjaajaa etsivät löytävät sinut! 

Liittyessäsi julkiseen ohjaajarekisteriin liityt samalla Suomen Ladun ohjaajaklubiin. Ohjaajaklubi on tarkoitettu kaikille ulkoilu- ja luontoliikuntalajien ohjaajille, olitpa Suomen Ladun jäsen tai et. Voit ohjata lapsia, nuoria, aikuisia tai perheitä. Ohjaajaklubilaisena saa 4 kertaa vuodessa sähköpostiisi ohjaajille suunnatun uutiskirjeen, jossa on mm. hyviä vinkkejä ohjaamiseen ja oman ohjaajuuden kehittämiseen. Ohjaajaklubi on myös verkosto, jossa tutustut toisiin ohjaajiin ja saat heiltä vertaistukea ohjaamiseen. Ohjaajaklubilaiset saavat liittymislahjana ohjaajan repun!

Ilmoita tietosi ohjaajarekisteriin tästä

Muokkaa ohjaajanrekisterin tietojasi tästä


Ohjaajarekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä.

Jos mieleesi herää kysyttävää ohjaajarekisteristä, ota yhteyttä ohjaajarekisteristä vastaavaan Sirkku Juntuseen. Puhelimitse 050 559 7446 tai sähköpostilla koulutus@suomenlatu.fi.