Punaisen sulan salaisuus - Metsäseikkailu lapsiperheille

Punaisen sulan salaisuus - Metsäseikkailu lapsiperheille

pe 1. syyskuuta 2017 06.00.00

Paikka: Suomen Luontokeskus Haltia, Nuuksiontie 84, Espoo
Aika: 2.9.2017 klo 10-14

Tapahtumassa kuljetaan Punaisen sulan salaisuus -polkua ratkoen tehtäviä yhdessä. Tapahtumassa on mahdollista myös pelata frisbeegolfia, kokeilla Metsämörrin heittopelejä ja kenties tavata itse Metsämörrikin. Tarinatäti on paikalla ja ikuistaa tapahtuman yhteiseksi värityskuvaksi, jonka osallistujat saavat itselleen jälkikäteen.

Tapahtuma on maksuton. Tapahtuman ohjelmasta vastaavat Suomen Latu ja Luontokeskus Haltia. TTapahtuma on suunnattu Partioaitan 365-klubilaisille perheineen, liity maksuttomaan klubiin ja ilmoittaudu tapahtumaan mukaan. 

Haltian ravintolan palvelut ovat käytettävissä tapahtuman aikana. Samoin näyttelytilat, joiden sisäänpääsystä Partioaitan 365 klubilaiset saavat alennuksen kaksi yhden hinnalla. Osana päivän ohjelmaa voit testata taitojasi ja etsiä Haltian näyttelytiloissa piilottelevia eläimiä. Näkyisikö jopa itse Punaisen sulan omistajasta vilahdus?

 

 Tuoreimmat lastentoiminnan Facebookista

 

Suomen Latu lastentoiminta: Härkätien Vaeltajat ovat oivaltaneet yksinkertaisen reseptin, jolla eri-ikäiset saadaan yhdessä liikkeelle. "Tavallinen puuha on kovasti tykättyä, kun vaan joku järjestää", toteaa yhdistyksen sihteeri Marjo Mäkinen.

 

Suomen Latu lastentoiminta: Tulispa tänään äkkiä pimeää... Testaa kuinka hämärä tyyppi olet ja kesytä kaamos kaveriksi!

 

Suomen Latu lastentoiminta: Käykää kirjaamassa perheenne metsäkäynnit ja retket listalle. Näin olette mukana suojelemassa jokamiehenoikeuksia ja viemässä ne Unescon listalle!

 

Suomen Latu lastentoiminta: Muumitkin nukkuvat yön ulkona 8.9., nukutko sinä? Samalla voit osallistua syyskuiseen ulkoiluhaasteeseemme ja Muumi -aiheisen palkinnon arvontaan jakamalla kuvan Instagramissa tunnisteilla #suomenlatu #perheliikunta #nukuyoulkona (Facebook ja Instagram eivät ole osallisina arvonnassa)

 

Suomen Latu lastentoiminta: Suomen Latu lastentoiminta toivottaa ihanaa kesää kaikille! Nauttikaa luonnosta ja hyödyntäkää vaikkapa Oppi&Ilo -sarjan Luontoon -kortteja, joita Suomen Latu on saanut olla mukana tekemässä. Pakka sisältää runsaasti luontotietoutta ja hauskoja ideoita luonnon tutkimiseen. Aurinkoisin terveisin, Nina, Reija, Susa ja Tiia

 

Suomen Latu lastentoiminta: Tämä hurmaava kuva pienestä villiyrtin maistajasta voitti arvonnassa Suomen Ladun ulkoilukalenterin toukokuun kuvahaasteessa palkinnon. Nyt kesäkuussa kysymme, joko olet heittänyt talviturkkisi? Haastamme sinut pulahtamaan järveen, jokeen tai mereen. Osallistuaksesi Muumi-aiheisen palkinnon arvontaan, laita kuva uimarista Instagramiin tunnisteilla #suomenlatu #perheliikunta (Huom! Arvontaan osallistujien Instagram-tilin tulee olla julkinen)

 

Suomen Latu lastentoiminta: Suomen lasten metsäretkipäivää ja kansainvälistä Ulkoluokkapäivää vietetään torstaina 17.5.2018. Kannustamme kaikkia lähtemään tapahtumapäivänä lasten kanssa ulos keväiseen luontoon! Koulut ja päiväkodit voivat ilmoittautua mukaan osoitteessa www.ulkoluokkapaiva.org. Annetaan lapsille mahdollisuus iloita luonnossa liikkumisesta, leikkimisestä ja oppimisesta. Lähdetään #yhdessäulos! #ulkoluokkapäivä #metsäretkipäivä #outdoorclassroomday

 

Suomen Latu lastentoiminta: Luonnossa voi hortoilla monella tavalla, mutta tiesitkö, että hortoilu tarkoittaa myös villiyrttiharrastusta? Suomen Ladun ulkoilukalenterin toukokuinen haaste on maistaa jotakin luonnosta löytyvää villiyrttiä. Kokeile esimerkiksi ahomansikan ja vadelman lehdistä haudutettua yrttijuomaa tai tee nokkoslettuja. Muumiaiheisen palkinnon arvontaan osallistut laittamalla toukokuun aikana kuvan villiyrtin maistajasta kuvan Instagramiin tunnisteilla #suomenlatu #perheliikunta. (Huom! Osallistuaksesi kisaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen.)