Punaisen sulan salaisuus - Metsäseikkailu lapsiperheille

Punaisen sulan salaisuus - Metsäseikkailu lapsiperheille

pe 1. syyskuuta 2017 06.00.00

Paikka: Suomen Luontokeskus Haltia, Nuuksiontie 84, Espoo
Aika: 2.9.2017 klo 10-14

Tapahtumassa kuljetaan Punaisen sulan salaisuus -polkua ratkoen tehtäviä yhdessä. Tapahtumassa on mahdollista myös pelata frisbeegolfia, kokeilla Metsämörrin heittopelejä ja kenties tavata itse Metsämörrikin. Tarinatäti on paikalla ja ikuistaa tapahtuman yhteiseksi värityskuvaksi, jonka osallistujat saavat itselleen jälkikäteen.

Tapahtuma on maksuton. Tapahtuman ohjelmasta vastaavat Suomen Latu ja Luontokeskus Haltia. TTapahtuma on suunnattu Partioaitan 365-klubilaisille perheineen, liity maksuttomaan klubiin ja ilmoittaudu tapahtumaan mukaan. 

Haltian ravintolan palvelut ovat käytettävissä tapahtuman aikana. Samoin näyttelytilat, joiden sisäänpääsystä Partioaitan 365 klubilaiset saavat alennuksen kaksi yhden hinnalla. Osana päivän ohjelmaa voit testata taitojasi ja etsiä Haltian näyttelytiloissa piilottelevia eläimiä. Näkyisikö jopa itse Punaisen sulan omistajasta vilahdus?

 

 Tuoreimmat lastentoiminnan Facebookista

 

Suomen Latu lastentoiminta: Vuoden 2019 Metsämörrin ohjaajakoulutukset on julkaistu www.suomenlatu.fi/metsamorri -sivuilla. Kurssitoiminnan starttaa Metsämörriohjaajan päivityskurssi 2.3. Helsingissä. Jos peruskurssin suorittamisesta on vierähtänyt jo aikaa, tule päivittämään tietosi ja innostumaan uudelleen! Saat mukaasi nykyisen metsämörriohjaajan peruskurssin materialin.

 

Suomen Latu lastentoiminta: #UlkonaKuinLumiukko -kampanja jatkuu tänä talvena ja sen kunniaksi profiilikuvammekin komistuivat. Tutustu kampanjaan jo etukäteen: www.suomenlatu.fi/lumiukko ja anna mielikuvituksesi lentää!

 

Suomen Latu lastentoiminta: Angry Birds Go Snow -kiertue tulee taas! Tapahtumien tavoitteena on innostaa ja liikuttaa lapsia sekä heidän perheitään iloisella ja monipuolisella tavalla. Tärkein tavoite on punaiset posket lapsen hymyilevillä kasvoilla. Katso kiertueen paikkakunnat ja ajankohdat sivulta https://www.suomenlatu.fi/angrybirds-go-snow/etusivu.html

 

Suomen Latu lastentoiminta: Muumien hiihtokouluissa innostutaan talvisesta ulkoliikunnasta leikin kautta ja opitaan hiihdon perustaitoja. Jos tämä hauska lasten ja perheiden ulkoilumuoto kiinnostaa, tule mukaan Muumien hiihtokoulun ohjaajakurssille. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä! Koulutuspaikat ja -ajankohdat sekä lisätietoa löytyy sivulta https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/lastentoiminta/muumien-ulkoilukoulut/kouluttaudu.html.

 

Suomen Latu lastentoiminta: Härkätien Vaeltajat ovat oivaltaneet yksinkertaisen reseptin, jolla eri-ikäiset saadaan yhdessä liikkeelle. "Tavallinen puuha on kovasti tykättyä, kun vaan joku järjestää", toteaa yhdistyksen sihteeri Marjo Mäkinen.

 

Suomen Latu lastentoiminta: Tulispa tänään äkkiä pimeää... Testaa kuinka hämärä tyyppi olet ja kesytä kaamos kaveriksi!

 

Suomen Latu lastentoiminta: Käykää kirjaamassa perheenne metsäkäynnit ja retket listalle. Näin olette mukana suojelemassa jokamiehenoikeuksia ja viemässä ne Unescon listalle!

 

Suomen Latu lastentoiminta: Muumitkin nukkuvat yön ulkona 8.9., nukutko sinä? Samalla voit osallistua syyskuiseen ulkoiluhaasteeseemme ja Muumi -aiheisen palkinnon arvontaan jakamalla kuvan Instagramissa tunnisteilla #suomenlatu #perheliikunta #nukuyoulkona (Facebook ja Instagram eivät ole osallisina arvonnassa)