Latunen-verkosto

Latunen - lastentoimijoiden verkosto

Olemme koonneet jäsenyhdistysten lasten ja perheiden toimijat Latunen-verkostoon. Verkosto on avoin kaikille jäsenyhdistysten lastentoimijoille, niin toiminnan ohjaajille kuin sen mahdollistajille. Yhdistyksen lastentoiminta voi olla laajaa, yksittäinen vuosittainen tapahtuma tai kenties toimintaa ei ole vielä lainkaan. Verkostossa jaamme ideoita, innostumme ja opimme toisiltamme. Verkoston toiminta on alkanut vuonna 2014 ja sitä kehitetään jatkuvasti yhdistysten tarpeita ja toiveita vastaavaksi.

Verkostoon voi liittyä yhdistyksen nimeämänä lapset-nuoret-perheet -vastaavana. Nimeäminen tapahtuu ilmoittamalla henkilön nimen ja yhteystiedot Susannelle (yhteystiedot alla). Yhdistyksestä voi kuulua useampi henkilö verkostoon.  

Verkoston jäsenet saavat postia vuoden varrella ja mahdollisuuden liittyä suljettuun Facebook-ryhmään sekä maksuttoman verkostotapaamisen ja koulutuksen kerran vuodessa (rajoitettu osallistujamäärä per yhdistys). Tämän vuoden verkostotapaaminen on 19-20.9.2020 Suomenlinnassa, Helsingissä. 

Tiedustelut: Susanne Blomqvist, susanne.blomqvist(at)suomenlatu.fi, p. 044 722 6322.