Koko perheen ulkoiluvinkit hiihtolomalle

Koko perheen ulkoiluvinkit hiihtolomalle

pe 17. helmikuuta 2017 11.00.00

Myös Keppisten perhe viettää parhaillaan hiihtolomaa ja näyttää mallia, kuinka vinkit toteutetaan

Keppisten perhe suosittelee: viisi ulkoiluvinkkiä hiihtolomalle

Lumilabyrinttihippa

Keppiset ovat yhteistuumin tallanneet leikkiä varten kuvion lumeen. Kaisa on hippa ja koittaa saada lumipolkuja pitkin juoksentelevia perheenjäseniään kiinni. Kokeile rakentaa lumilabyrintti. Saatko sinä ystäväsi kiinni labyrintissa?

Jäniskuninkaan jälkipolku

Mikähän eläin tästä on mennyt,  pohtii perheen isä, Keijo Keppinen. Hän lähtee seuraamaan painaumia lumessa. Löydätkö sinä mystisiä jälkiä hangesta? Minne ne johtavat ja kuka ne on tehnyt?

Pakkasherran puuhahmot

Kaisa taiteili oksalle lumipöllön. Koristele lähimetsän puita muotoilemalla lumesta eläimiä tai muita hahmoja ilahduttamaan metsän asukkeja.

Pulkkamäkeen!

Mäenlasku on monelle talven suosikkijuttu. Keppisetkin viihtyvät pulkkamäessä ja Kaapo innostuu kokeilemaan lumilautailua. Etsi mieluisa mäki ja kokeile laskea sitä eri tyyleillä ja välineillä.

Napapiirin rakennusmestarit

Lumesta voi rakentaa monenlaista. Kaisa ja Kerttu valmistavat lumilinnaa ja Keijo on naamioitunut lumiukoksi. Kokeile mitä kaikkea sinä keksitkään rakentaa lumesta!

 Tuoreimmat lastentoiminnan Facebookista

 

Suomen Latu lastentoiminta: Vuoden 2019 Metsämörrin ohjaajakoulutukset on julkaistu www.suomenlatu.fi/metsamorri -sivuilla. Kurssitoiminnan starttaa Metsämörriohjaajan päivityskurssi 2.3. Helsingissä. Jos peruskurssin suorittamisesta on vierähtänyt jo aikaa, tule päivittämään tietosi ja innostumaan uudelleen! Saat mukaasi nykyisen metsämörriohjaajan peruskurssin materialin.

 

Suomen Latu lastentoiminta: #UlkonaKuinLumiukko -kampanja jatkuu tänä talvena ja sen kunniaksi profiilikuvammekin komistuivat. Tutustu kampanjaan jo etukäteen: www.suomenlatu.fi/lumiukko ja anna mielikuvituksesi lentää!

 

Suomen Latu lastentoiminta: Angry Birds Go Snow -kiertue tulee taas! Tapahtumien tavoitteena on innostaa ja liikuttaa lapsia sekä heidän perheitään iloisella ja monipuolisella tavalla. Tärkein tavoite on punaiset posket lapsen hymyilevillä kasvoilla. Katso kiertueen paikkakunnat ja ajankohdat sivulta https://www.suomenlatu.fi/angrybirds-go-snow/etusivu.html

 

Suomen Latu lastentoiminta: Muumien hiihtokouluissa innostutaan talvisesta ulkoliikunnasta leikin kautta ja opitaan hiihdon perustaitoja. Jos tämä hauska lasten ja perheiden ulkoilumuoto kiinnostaa, tule mukaan Muumien hiihtokoulun ohjaajakurssille. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä! Koulutuspaikat ja -ajankohdat sekä lisätietoa löytyy sivulta https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/lastentoiminta/muumien-ulkoilukoulut/kouluttaudu.html.

 

Suomen Latu lastentoiminta: Härkätien Vaeltajat ovat oivaltaneet yksinkertaisen reseptin, jolla eri-ikäiset saadaan yhdessä liikkeelle. "Tavallinen puuha on kovasti tykättyä, kun vaan joku järjestää", toteaa yhdistyksen sihteeri Marjo Mäkinen.

 

Suomen Latu lastentoiminta: Tulispa tänään äkkiä pimeää... Testaa kuinka hämärä tyyppi olet ja kesytä kaamos kaveriksi!

 

Suomen Latu lastentoiminta: Käykää kirjaamassa perheenne metsäkäynnit ja retket listalle. Näin olette mukana suojelemassa jokamiehenoikeuksia ja viemässä ne Unescon listalle!

 

Suomen Latu lastentoiminta: Muumitkin nukkuvat yön ulkona 8.9., nukutko sinä? Samalla voit osallistua syyskuiseen ulkoiluhaasteeseemme ja Muumi -aiheisen palkinnon arvontaan jakamalla kuvan Instagramissa tunnisteilla #suomenlatu #perheliikunta #nukuyoulkona (Facebook ja Instagram eivät ole osallisina arvonnassa)