Kouluttaudu

Suomen sauvakävelykausi on vilkas vuoden ympäri. Suomen Latu järjestää niin tekniikkakursseja kuin ohjaajakoulutuksia sekä tapahtumia, joista saat lisätietoa Koulutukset- ja Tapahtumat-sivuilta.

Sauvakävelyn ohjaajakurssi (8 h)

HUOM! Järjestämme kursseja kysynnän mukaan. Täytä alla oleva lomake, jos olet kiinnostunut.

Koulutus on tarkoitettu sauvakävelyä jo pidempään harrastaneille, jotka haluavat ohjata sauvakävelyryhmiä. 

Kurssin jälkeen osaat

  • ohjata sauvakävelyryhmiä
  • opettaa sauvakävelytekniikkaa
  • suunnitella eri tasoisille sopivia harjoituksia
  • kertoa sauvakävelyvarusteiden ominaisuuksia

Kurssilla saat myös ideoita sauvakävelytoiminnan toteuttamiseen omalla paikkakunnallasi. 

Kurssin hinta Suomen Ladun jäsenille 95 €, muut 130 €. Hintaan sisältyy opetus, opetusmateriaali sekä päiväkahvit. Omat eväät ja kävelysauvat mukaan. Kurssilla ollaan paljon ulkona, joten varustaudu sään mukaisesti. Jäsenyhdistys voi myös lähettää aktiivisen jäsenen kurssille, jolloin se on ilmainen.

Järjestämme ohjaajakursseja kiinnostuksen mukaan. Ilmoita kiinnostuksestasi käydä kurssi tällä lomakkeella. Kun saamme riittävän määrä kiinnostuneita, järjestämme kurssin. 

 

Huom! International Council of Nordic Walking järjestää Modern Nordic Walking -koulutuksia.  Seuraava Modern Nordic Walking Trainer -kurssi on jo 2.-3.10.2021.

 

Sauvakävelyn tekniikkakurssi (3 h)

Järjestämme koulutuksia kiinnostuksen mukaan. Ilmoita kiinnostuksestasi käydä kurssi tällä lomakkeella. Kun saamme riittävän määrä kiinnostuneita järjestämme kurssin. 

Puolitoista miljoonaa suomalaista sauvakävelee, mutta kuinka tehokkaasti? Pysyvätkö sinun hartiasi rentoina ja saatko myös rintarangan liikkumaan? Onko sauvan taakse työntö niin voimakas, että sauva menee vartalolinjasi taakse? 

Oikeaoppinen sauvakävelytekniikka parantaa rankaa tukevien lihasten toimintaa, lisää rintarangan liikkuvuutta ja vähentää niska- ja hartiakipuja. Sauvakävely on tehokas liikuntamuoto myös kehon rasvanpoistoon. Tule sauvakävelykurssille oppimaan uusin, tehokkain ja terveellisin tapa sauvakävellä.

 

Voit tilata sauvakävelyn ohjaaja- tai tekniikkakurssin ottamalla yhteyttä lajivastaavaan hanna.okkonen@suomenlatu.fi. 

Lataa tästä sauvakävelyn tekniikkakurssin PP-esitys.