Kouluttaudu

Suomen Latu järjestää sulan maan kauden aikana rullahiihtokursseja Helsingin Paloheinässä. Seuraavat Suomen Ladun rullahiihtokurssit järjestetään touko-kesäkuussa ja heinä-elokuussa 2019.

Rullahiihto tutuksi -kurssilla opetellaan rullahiihdon perusteita, mm. välineistöstä, turvallisuudesta, hiihtotekniikoista, jarruttamisesta ja suksien hallinnasta. Kurssit ovat tarkoitettu rullahiihdosta kiinnostuneille liikkujille, jotka eivät ole koskaan rullahiihtäneet. Kesto 1,5 h. Joka toinen viikko järjestetään perinteisen tyylin kurssi ja joka toinen viikko vapaan tyylin kurssi. Kurssien hinta on 30 €/henkilö, 25 €/henkilö jäsenille.

Kurssimaksun lisäksi osallistujilla on mahdollisuus vuokrata rullahiihtovälineet: monot, Marwe-rullasukset, sauvat, hanskat, kypärän ja polvisuojat käyttöösi kurssin ajaksi. Välinevuokra kurssin ajaksi on 15 €/henkilö. 

Kurssien lisäksi järjestämme viikoittain rullahiihtotreenejä, jotka syventävät taitoja kurssin jälkeen. Säännöllisesti yhdessä treenaaminen on mukavaa ja kehittävää. Ohjatun 1,5 tunnin treenin hinta on 15 €/henkilö, välinevuokra kurssin ajaksi 15 €.  

Rullahiihtokursseista voit yleisesti olla yhteydessä Suomen Latu Paloheinään, paloheina@suomenlatu.fi. Touko-kesäkuun kurssit ovat julkaistu, ja ensimmäinen järjestetään jo torstaina 2.5. klo 18:00-19:30. Lisäksi ensimmäinen treeni järjestetään lauantaina 4.5. klo 11:00-12:30. Ilmoittautumaan pääset Suomen Latu Paloheinän sivujen kautta

Rullahiihto-opettajanamme toimii Laura Liikanen (entinen kilpahiihtäjä, nykyinen hiihto-opettaja ja valmentaja), jonka opeista sadat ihmiset ovat päässeet nauttimaan talvikauden 2018-2019 hiihtokursseilla.