Kouluttaudu

Suomen Latu järjestää polkujuoksun ohjaajakursseja, polkujuoksu tutuksi -kursseja sekä yhteislenkkejä. Suomen Ladun polkujuoksutyöryhmä kehittää mm. koulutustoimintaa. 

Polkujuoksun ohjaajakurssit (8 x 45 min, 1 op) 

Seuraavat ohjaajakurssit ovat keväällä 2018. Ilmoittautumislinkit tulevat myöhemmin

Vuoden 2018 ohjaajakurssit (alustavasti):

14.4. Turku

21.4. Helsinki

28.4. Lappeenranta

5.5. Kuopio

19.5. Oulu

27.10. Helsinki

Lisäohjeita ilmoittautumiseen mm. tietoa ilmaispaikoista

Ohjaajakurssilla opit:

  • ohjaamaan polkujuoksuryhmiä maastossa
  • ohjaamaan maastoon sopivaa juoksutekniikkaa
  • suunnittelemaan eri tasoisia reittejä
  • tuntemaan polkujuoksuvarusteiden ominaisuuksia.
     

Pääset mukaan samanhenkiseen ryhmään, josta saat myös ideoita polkujuoksutoiminnan käynnistämiseen omalla paikkakunnallasi. Suomen Ladun polkujuoksuohjaajilla on oma Facebook -ryhmä, jonne hyväksytään vain kurssin suorittaneet. 

Koulutus on tarkoitettu polkujuoksua jo pidempään harrastaneille, jotka haluavat ohjata polkujuoksuryhmiä. Kurssin hinta jäsenille on 95 € ja ei-jäsenille 125 €. Jäsenyhdistys voi myös lähettää aktiivisen jäsenen kurssille, jolloin se on ilmainen. Hintaan sisältyy opetus, opetusmateriaali sekä päiväkahvit. Omat eväät mukaan. Kurssipäivät alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 17.00. Kurssin maksimiosallistujamäärä 15 henkilöä. 

 

Polkujuoksu tutuksi -kurssit (3h)

 

Lisätietoa kursseistamme saat Koulutus-sivulta. Voit myös tilata ohjaajakoulutuksia tai tutustumiskursseja omalle ryhmällesi laittamalla viestiä osoitteeseen: hanna.okkonen@suomenlatu.fi.