Kouluttaudu

Suomen Latu järjestää polkujuoksun ohjaajakursseja, polkujuoksu tutuksi -kursseja sekä yhteislenkkejä. Suomen Ladun polkujuoksutyöryhmä kehittää mm. koulutustoimintaa. 

Polkujuoksun ohjaajakurssit (8 x 45 min, 1 op) 

Vuoden 2019 ohjaajakurssit, voit ilmoittautua klikkaamalla sinisellä olevaa päivämäärää. Mikäli päivämäärä ei ole sininen, ilmoittautuminen ei ole vielä auki.

 

14.4 Helsinki, ilmoittautuminen päättyy 31.3.

4.5 Jyväskylä, ilmoittautuminen päättyy 21.4. 

11.5 Seinäjoki, ilmoittautuminen päättyy 21.4. PERUTTU vähäisen osallistujamäärän takia.

7.9 Helsinki, ilmoittautuminen päättyy 25.8.

Lisäohjeita ilmoittautumiseen mm. tietoa ilmaispaikoista

Ohjaajakurssilla opit:

  • ohjaamaan polkujuoksuryhmiä maastossa
  • ohjaamaan maastoon sopivaa juoksutekniikkaa
  • suunnittelemaan eri tasoisia reittejä
  • tuntemaan polkujuoksuvarusteiden ominaisuuksia.
     

Pääset mukaan samanhenkiseen ryhmään, josta saat myös ideoita polkujuoksutoiminnan käynnistämiseen omalla paikkakunnallasi. Suomen Ladun polkujuoksuohjaajilla on oma Facebook -ryhmä, jonne hyväksytään vain kurssin suorittaneet. 

Koulutus on tarkoitettu polkujuoksua jo pidempään harrastaneille, jotka haluavat ohjata polkujuoksuryhmiä. Kurssin hinta jäsenille on 95 € ja ei-jäsenille 130 €. Jäsenyhdistys voi myös lähettää aktiivisen jäsenen kurssille, jolloin se on ilmainen. Hintaan sisältyy opetus, opetusmateriaali sekä päiväkahvit. Omat eväät mukaan. Kurssipäivät alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 17.00. Kurssin maksimiosallistujamäärä 15 henkilöä. 

Polkujuoksun ohjaajakoulutuksessa hyödynnetään Campwire-verkkokurssialustaa ennakkomateriaaleja ja kurssitehtävien suorittamista varten. Ennakkomateriaalit tukevat ohjaajakurssin osallistujan valmistautumista kurssipäivän käytännön harjoituksiin.

Lisätietoa kursseistamme saat Koulutus-sivulta. Polkujuoksun ohjaajakursseista voi olla yhteydessä lajivastaavaan: elina.pajunen@suomenlatu.fi.

Yhteistyökumppanit