Kouluttaudu

Suomen Latu järjestää polkujuoksun ohjaajakursseja, polkujuoksu tutuksi -kursseja sekä yhteislenkkejä. Suomen Ladun polkujuoksutyöryhmä kehittää mm. koulutustoimintaa. 

Polkujuoksun ohjaajakurssit (8 x 45 min, 1 op) 

Vuoden 2020 polkujuoksun ohjaajakurssit:

5.9. Helsingissä, Ilmoittaudu viimeistään 19.8. Tästä linkistä. 

12.9. Kemissä, Ilmoittaudu viimeistään 30.8. tästä linkistä

 

24.10. Tampereella, Ilmoittaudu viimeistään 18.10. Tästä linkistä. 

 

 

Lisäohjeita ilmoittautumiseen mm. tietoa ilmaispaikoista

Ohjaajakurssilla opit:

  • ohjaamaan polkujuoksuryhmiä maastossa
  • ohjaamaan maastoon sopivaa juoksutekniikkaa
  • ohjaamaan erilaisia harjoitteita
  • suunnittelemaan eri tasoisia reittejä
  • tuntemaan polkujuoksuvarusteiden ominaisuuksia.
     

Pääset mukaan samanhenkiseen ryhmään, josta saat myös ideoita polkujuoksutoiminnan käynnistämiseen omalla paikkakunnallasi. Suomen Ladun polkujuoksuohjaajilla on oma Facebook -ryhmä, jonne hyväksytään vain kurssin suorittaneet. Vinkkejä polkujuoksun suunnitteluun ja ohjaamiseen löydät myös ohjaajaklubin tukimateriaalista.

Koulutus on tarkoitettu polkujuoksua jo pidempään harrastaneille, jotka haluavat ohjata polkujuoksuryhmiä. Kurssin hinta jäsenille on 95 € ja ei-jäsenille 130 €. Jäsenyhdistys voi myös lähettää aktiivisen jäsenen kurssille, jolloin se on ilmainen. Hintaan sisältyy opetus, opetusmateriaali sekä päiväkahvit. Omat eväät mukaan. Kurssipäivät alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 17.00. 

Polkujuoksun ohjaajakoulutuksessa hyödynnetään Campwire-verkkokurssialustaa ennakkomateriaaleja ja kurssitehtävien suorittamista varten. Ennakkomateriaalit tukevat ohjaajakurssin osallistujan valmistautumista kurssipäivän käytännön harjoituksiin.

Lisätietoa kursseistamme saat Koulutus-sivulta. Polkujuoksun ohjaajakursseista voi olla yhteydessä: sirkku.juntunen@suomenlatu.fi. 

Yhteistyökumppanit