Kouluttaudu

Vuonna 2018 Suomen Latu tarjoaa jäsenilleen kahta eri koulutustasoa: maastopyöräilyn alkeisohjaaja ja pyöräilynohjaaja. Lisäksi syksyllä järjestämme pyöränhuoltokurssin Suomen Ladun ohjaajille.

Pyöränhuoltokurssi

Pyöränhuoltokurssi Suomen Ladun ohjaajille lauantaina 24.11.2018 Tampereella

Syventävä kurssi on tarkoitettu mtb-alkeisohjaajakurssin tai pyöräilynohjaajakurssin (taso2) käyneille ohjaajille. Kurssille mahtuu max 20 osallistujaa, etusijalla ovat aktiivisesti latuyhdistyksessään vetäjänä toimivat. Ryhmiä tehdään eritasoisille osaajille, joten rohkeasti mukaan.

Ilmoittaudu kurssille tästä viimeistään18.11.2018

Maastopyöräilyn alkeisohjaajakurssi (16 h)

Mtb-alkeisohjaajakurssi ohjelman (alustava) löydät täältä!

Mtb-alkeisohjaajakurssin majoitus- ja matkustusohjeen täältä!

Kurssi on tarkoitettu latuyhdistyksissä toimiville maastopyöräilijöille.

Ilmoittaudu Mtb-alkeisohjaajakurssille (syksy 2018)

Tiedustelut ja kysymykset kursseista: maastopyoraily@suomenlatu.fi tai

tekstiviestillä 044-7226308

Pyöräilynohjaajakoulutus (n. 50 h) 

Pyöräilynohjaajakoulutus on valtakunnallinen pätevöittävä koulutus pyöräilyn eri alalajien ohjaamiseen, pyöräilynedistämiseen ja tapahtumajärjestämiseen – maanteillä ja maastossa. Koulutussisältö on osa valtakunnallisen pyöräilynohjaajakoulutuksen sisältöä, mutta kurssiohjelma ja käytännön harjoitteet painottuvat maastopyöräilyyn. Osaamisen lisäksi koulutuksesta saa selustaa yhdistyksen pyöräilytoiminnalle, ideoita erilaisiin pyöräilytapahtumiin ja verkostoa muiden pyöräilytoimijoiden kanssa.Ohjaajakoulutuksessa Suomen Latu tekee yhteistyötä Suomen Pyöräilynohjaajat ry:n kanssa. Osallistumismaksuun voi hakea tukea Suomen Ladusta. 

Lue lisää.

Syksyn pyöräilynohjaajakursseista (Taso2) tulee tiedot Suomen Pyöräilynohjaajien sivuille http://pyorailynohjaajat.fi/koulutus/.

 

Etsitkö ohjaajaa?

Ohjaajarekisteri on Suomen Ladun ylläpitämä ulkoilu- ja luontoliikuntalajien ohjaajien rekisteri. Kaikki ulkoilun ohjaajat ovat tervetulleita ilmoittautumaan rekisteriin. Jos merkitset tietosi julkisiksi, liityt samalla Suomen Ladun Ohjaajaklubiin ja sinuun voidaan olla yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta. Rekisterin avulla yhdistykset ja muut tahot voivat etsiä ohjaajia omaan toimintaan ja tapahtumiin. Rekisteri on avoin kaikille.

Löydä ohjaaja Ohjaajarekisteristä, Jos olet itse ohjaaja Lisää tietosi ohjaajarekisteriin tästä