Kouluttaudu

Vuonna 2017 Suomen Latu tarjoaa jäsenilleen kahta eri koulutustasoa: pyöräilynohjaaja ja maastopyöräilyn alkeisohjaaja.

Pyöräilynohjaajakoulutus (n. 50 h)

Pyöräilynohjaajakoulutus on valtakunnallinen pätevöittävä koulutus pyöräilyn eri alalajien ohjaamiseen, pyöräilynedistämiseen ja tapahtumajärjestämiseen – maanteillä ja maastossa. Koulutussisältö on osa valtakunnallisen pyöräilynohjaajakoulutuksen sisältöä, mutta kurssiohjelma ja käytännön harjoitteet painottuvat maastopyöräilyyn. Osaamisen lisäksi koulutuksesta saa selustaa yhdistyksen pyöräilytoiminnalle, ideoita erilaisiin pyöräilytapahtumiin ja verkostoa muiden pyöräilytoimijoiden kanssa.Ohjaajakoulutuksessa Suomen Latu tekee yhteistyötä Suomen Pyöräilynohjaajat ry:n kanssa. Osallistumismaksuun voi hakea tukea Suomen Ladusta. 

Lue lisää.

Syksyn pyöräilynohjaajakursseista (Taso2) tulee tiedot Suomen Pyöräilynohjaajien sivuille http://pyorailynohjaajat.fi/koulutus/.

Maastopyöräilyn alkeisohjaajakurssi (16 h)

14.-15.10.2017 Jyväskylä, täytä hakulomake tässä

Seuraava koulutus järjestetään keväällä 2018. Voit ilmoittaa halukkuutesi kurssille jo nyt osoitteeseen maastopyoraily@suomenlatu.fi

Kurssilla koulutetaan ohjaajia latuyhdistysten maastopyöräilytoimintaan. Ohjaajakoulutus sisältää mm. perustekniikoiden opastamista sekä laji-, varuste- ja turvallisuustietoutta. Kurssisisältö painottuu aloittelijoiden ohjaamiseen lajin pariin. Ohjaajakoulutukseen osallistuminen edellyttää omaa maastopyörää ja kohtuullisia maastoajotaitoja.