Kouluttaudu

Suomen Latu järjestää lumikenkäily tutuksi ja lumikenkäilyn ohjaajakursseja kysynnän mukaan. 

Lumikenkäily tutuksi -kurssit (3h)

Lumikenkäily on kaikenikäisille ja -kuntoisille soveltuva helppo ja hauska ulkoilulaji. Lumikenkäilijää eivät rajoita valmiit reitit, sillä välineillä voi liikkua kaikissa olosuhteissa niin syvissä nietoksissa, kuin järvien jäilläkin. Kurssilla tutustutaan lumikenkäilyn historiaan, erilaisiin välineisiin ja perehdytään lumikenkäilytekniikkaan maastoon suuntautuvan retken lomassa.

Ilmoita kiinnostuksestasi käydä kurssi tällä lomakkeella. Kun saamme riittävän määrä kiinnostuneita järjestämme kurssin. 

Lumikenkäilyn ohjaajakurssit (8 x 45 min, 1 op)

Lumikenkäilyn ohjaajakurssi on tarkoitettu liikunta-alan ammattilaisille tai aktiivisille harrastajille ja joilla on lajitaidot hallussa (on harrastunut lumikenkäilyä).

Päivän aikana

  • tutustutaan erilaisiin lumikenkiin 
  • harjoitellaan ohjaustilanteita eri olosuhteissa
  • kullaan muutama luento

Kurssin jälkeen osaat

  • ohjata laadukkaita ja turvallisia lumikenkäretkiä
  • suunnitella reittejä talvisiin maastoihin
  • Kurssi sisältää luentoja sekä harjoituksia maastossa.

Kurssi sisältää luentoja sekä harjoituksia maastossa.

Kurssin hinta Suomen Ladun jäsenille 95 €, muut 130 €. Hintaan sisältyy opetus, opetusmateriaali sekä päiväkahvit. Omat eväät mukaan. Jäsenyhdistys voi myös lähettää aktiivitoimijan kurssille, jolloin se on ilmainen (mainitse hakemuksessa).

Ilmoita kiinnostuksestasi käydä kurssi tällä lomakkeella. Kun saamme riittävän määrä kiinnostuneita järjestämme kurssin. 

Lisäohjeita ilmoittautumiseen ja mm latuyhdistyksen ilmaispaikkojen käyttöön.