Kouluttaudu

Suomen Latu järjestää hiihtotekniikkakursseja aikuisille Paloheinässä sekä Oittaalla. Tekniikkakursseja järjestetään talviaikaan perinteisellä ja vapaalla, niin aloittelijoille kuin hiihtotekniikkansa kehittämistä suunnitteleville harrastajille.

Suomen Latu tarjoaa myös hiihdon ohjaajakursseja. Hiihdon ohjaajakurssilla opit hiihtotekniikkojen ohjaamisen, suksen valinnan, suksen voitelun sekä hiihdon yleisen ohjaamisen perusteet. Käytyäsi hiihdonohjaajan kurssin olet suuren askeleen lähempänä kokonaisvaltaista maastohiihdon asiantuntijuutta. Lasten hiihtokoulut löydät Muumien ulkoilukoulu -sivuilta.

Hiihdon ohjaajakurssi (16 h)

 

Kurssi on tarkoitettu hiihdon tekniikat jo osaaville, joiden tavoitteena on oppia lajin ohjaustaidot. Päivän aikana opit ohjaamaan niin perinteisen kuin vapaankin hiihtotyylin eri tekniikoita, kuten vuorohiihtoa, tasatyöntöä, yksipotkuista tasatyöntöä, sauvoitta luistelua sekä Wassberg- ja Mogrentekniikoita. Kurssin jälkeen osaat järjestää aikuisille hiihdon tekniikkakursseja. Omat sukset mukaan!

Kurssin hinta on Suomen Ladun jäsenille 150 €, norm. 190 €. Hinta sisältää opetuksen, materiaalit ja 2 x lounas ja 2 x päiväkahvit. Majoitus omakustanteisesti.