Hiihtokoulut

Suomen Ladun jäsenyhdistykset ja Paloheinän toimipiste järjestävät hiihtokouluja niin aikuisille kuin lapsille. Oman paikkuntasi hiihtokouluista saat parhaiten tietoa olemalla suoraan paikalliseen jäsenyhdistykseen yhteydessä. Jäsenyhdistysten yhteystiedot löydät Jäsenyhdistyshaun kautta.

 

Hiihdonopetusta Paloheinässä

Suomen Latu Paloheinä tarjoaa hiihdonopetusta niin lapsille kuin aikuisille Helsingin Paloheinän toimipisteessä. Tutustu Paloheinän toimintaan ja tämän hetken kurssikalenteriin täältä

 

Hiihtokoulujen ohjaajaksi? 

Mikäli olet kiinnostunut hiihtokoulujen ohjaamisesta, ole yhteydessä lähimpään yhdistykseesi ja tule mukaan toimintaan!

Lapsille tarjoamme muumien hiihtokouluja joissa lapset oppivat leikin kautta hiihdon ensimmäisiä askeleita. Muumien hiihtokoulujen ohjaajakurssit löydät täältä.

Aikuisille suunnattavien hiihtokoulujen ohjaajakoulutus toteutetaan yhdessä Suomen Hiihtoliiton kanssa, joka on tuottanunt Aikuisten hiihtokoulu -kokonaisuuden. Hiihtokoulu sisältää kaksi perinteisen ja kaksi vapaan oppituntia. Aikuisten hiihtokoulun ohjaajakurssi koostuu verkkokoulutusympäristöstä, joka tarjoaa työkalut hiihtokoulun toteuttamiseen omalla paikkakunnalla. Ohjaajakurssin suorittavien toivomme omaavan hyvän hiihtotekniikan hallintaa niin perinteisellä kuin vapaalla hiihtotekniikalla. Voit hakea kurssille olemalla yhteydessä suoraan hiihdon lajivastaavaan. 

Hiihdon lajivastaava
Topi Kiljunen
topi.kiljunen@suomenlatu.fi