Kouluttaudu

Geokätköily tutuksi

Suomen Latu järjestää geokätköilykursseja tilauksesta latuyhdistyksille ja yhteistyökumppaneille. Geokätköily tutuksi -kursseilla tutustutaan lyhyesti lajin historiaan, harrastamiseen ja tarvittaviin välineisiin sekä käydään maastossa kokeilemassa kätköilyä. Koulutamme myös geokätköilyn ohjaajia, jotka voivat järjestää geokätköilyyn tutustumisiltoja tai vetää geokätköily tutuksi -kursseja.

Järjestämme geokätköily tutuksi -kursseja myös kiinnostuksen mukaan. Ilmoita kiinnostuksestasi käydä kurssi tällä lomakkeella. Kun saamme riittävän määrä kiinnostuneita järjestämme kurssin. 

Geokätköilyn ohjaajakoulutus

Geokätköilyn ohjaajakoulutukseen otetaan mukaan henkilöitä, joilla on halu opastaa uusia harrastajia mukaan geokätköilyyn. Kurssille osallistumisen edellytys on riittävä kokemus geokätköilystä (sata löytöä ja vähintään yksi piilotettu kätkö). Vuonna 2019 ohjaajakoulutus järjestetään, mikäli kysyntää kurssille ilmenee. Jos olet kiinnostunut ohjaajakurssista, lähetä viestiä lajivastaavalle.

Järjestämme ohjaajakoulutuksia kiinnostuksen mukaan. Ilmoita kiinnostuksestasi käydä kurssi tällä lomakkeella. Kun saamme riittävän määrä kiinnostuneita järjestämme kurssin. 

Lisätietoja: Suomen Ladun geokätköilyn lajivastaava Sini Savolainen, etunimi.sukunimi@suomenlatu.fi.

Geokätköilyn ohjaajakoulutukset järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.