Suomen Ladun varaus- ja peruutusehdot kursseille

Kurssin varaaminen
Kurssi varataan www-sivujemme kautta. Kurssi varataan aina sitovasti. Kun Ilmoittaudut, tarkista, että sinulla on kaikki tarpeelliset tiedot.

Maksutapana on verkkomaksu joko verkkopankilla, luottokortilla tai verkkolaskulla. Kurssi maksetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä. Verkkolaskutus koskee vain yrityksiä ja yhteisöjä. Mikäli valitset laskun, on se maksettava eräpäivään mennessä. Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita peruuttamista. Jos maksaja on muu kuin itse, tarkista verkkolaskutustiedot. HUOM! sähköpostiosoite EI ole verkkolaskuosoite.

Ilmoittautumisen jälkeen järjestelmä lähettää sinulle automaattisesti sähköpostia, jossa on linkki kurssikirjeeseen. Emme postita kirjeitä erikseen. Tarkista, että Suomen Latu on merkitty sallituksi lähettäjäksi sähköpostissasi. Jos sähköpostia ei kuulu, tarkista roskapostisi ja/tai mahdolliset tarjouslaatikot. 

Alennukset
Alennukset on mainittu ko. kurssin kohdalta. Jäsenhinnan saadaksesi sinulla tulee olla jäsennumero. Jäsenalennusta ei hyvitetä jälkikäteen.

Suomen Ladun jäsenyhdistyksen ilmaispaikat
Jäsenyhdistyksen luottamushenkilö ilmoittaa koulutettavan kurssille. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan, että kyseessä on maksuton koulutettava. Ilmoittautuja valitsee Suomen Ladun nettisivuilta haluamansa koulutuksen ja ilmoittautumissivulta vaihtoehdon latuyhdistyksen ilmaispaikka. Ilmoittautumislomakkeessa on kenttä, jossa pyydetään nimeämään henkilö, joka on vahvistanut ilmaispaikan käytön. Koulutettava sitoutuu ohjaamaan sovitun määrän toimintaa yhdistyksessä, yhdistyksen määrittelemin käytännöin ja korvauksin. Suosittelemme kirjallista sopimusta. Matkoista ja majoituskuluista vastaa osallistuja itse tai erikseen sopien oma latuyhdistys. Osallistumismaksua ei palauteta jälkikäteen. 

Osallistumistietojen kerääminen
Ohjaajakursseilla osallistuja valitsee haluaako liittyä ohjaajaklubiin ja samalla laittaa tietonsa julkiseen rekisteriin vai ohjaajarekisteriin – vain Suomen Ladun tietoon, vai haluaako hän tietonsa unohdettavan.
Mikäli osallistuja haluaa tietonsa unohdettavan, tällöin kaikki tieto katoaa eikä jälkikäteen voida todentaa osallistumista kurssille eikä toimittaa uutta todistusta mahdollisen todistuksen katoamisen yhteydessä.

Muutokset
Muutos varaukseen tehdään kirjallisesti sähköpostiin koulutus@suomenlatu.fi. Mikäli alkuperäistä varausta muutetaan (nimenmuutos, muutos toiselle kurssille tms.), Suomen Ladulla on oikeus periä tästä aiheutuvina muutoskuluina 10€ / muutoskerta (sis. alv) Lisäkustannuksista lähetetään lisälasku.

Kurssin järjestäjän peruutusehdot
Jos kurssille ei kahta viikkoa ennen kurssin alkamista ole ilmoittautunut vähimmäismäärä osallistujia, sitä ei toteuteta. Tällöin saat siitä tiedon sähköpostiisi ja sinulle palautetaan maksetut kurssimaksut täysimääräisenä.

Järjestäjän oikeus muutoksiin
Suomen Latu ry pidättää itsellään oikeuden muutoksiin, joiden syynä ovat hintojen muutokset, force majeur –esteet tai muut Suomen Latu ry:stä riippumattomat seikat.

Osallistujan peruutusehdot

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen koulutus@suomenlatu.fi

  • Viimeistään 21. vrk ennen kurssia, veloitetaan toimistokulut 30 €.
  • Myöhemmin kuin 21 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen kurssin alkua, peritään 50% hinnasta.
  • Myöhemmin kuin 48 tuntia ennen kurssia tai jos osallistuja ei saavu ajoissa myöhästyen kurssilta tai ei tule lainkaan kurssille, on järjestäjällä oikeus pidättää koko kurssin hinta.
  • Lääkärintodistusta vastaan perutusta osallistumismaksusta veloitetaan toimistokulut 30 €.