Ohjaajarekisteri on Suomen Ladun ylläpitämä ulkoilu- ja luontoliikuntalajien ohjaajien rekisteri. Kaikki ulkoilun ohjaajat ovat tervetulleita ilmoittautumaan rekisteriin. Jos merkitset tietosi julkisiksi, liityt samalla Suomen Ladun Ohjaajaklubiin ja sinuun voidaan olla yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta. Rekisterin avulla yhdistykset ja muut tahot voivat etsiä ohjaajia omaan toimintaan ja tapahtumiin. Rekisteri on avoin kaikille.

 

Ilmoita tietosi ohjaajarekisteriin

Ohjaatko maastopyöräilyä, metsämörritoimintaa, retkeilyä tai jotain muuta ulkoilulajia ja haluat löytää lisää ohjausmahdollisuuksia? Oletko käynyt Suomen Ladun ohjaajakurssin ja haluat alkaa ohjaamaan yhdistyksessä? Kirjaa tietosi julkiseen ulkoiluohjaajien rekisteriin, niin ohjaajaa etsivät löytävät sinut! 

Liittyessäsi julkiseen ohjaajarekisteriin liityt samalla Suomen Ladun ohjaajaklubiin. Ohjaajaklubi on tarkoitettu kaikille ulkoilu- ja luontoliikuntalajien ohjaajille, olitpa Suomen Ladun jäsen tai et. Voit ohjata lapsia, nuoria, aikuisia tai perheitä. Ohjaajaklubilaisena saat 2–4 kertaa vuodessa sähköpostiisi ohjaajille suunnatun uutiskirjeen, jossa on mm. hyviä vinkkejä ohjaamiseen ja oman ohjaajuuden kehittämiseen. Ohjaajaklubi on myös verkosto, jossa tutustut toisiin ohjaajiin ja saat heiltä vertaistukea ohjaamiseen. Ohjaajaklubin tapaamisia järjestetään kerran vuodessa. Ole nopea, sillä 500 ensimmäistä ohjaajaklubilaista saa liittymislahjana ohjaajaklubin narurepun!

Oletko käynyt Suomen Ladun ohjaajakoulutuksen ja haluat kurssisuorituksesi pysyvän tallessa, mutta et halua liittyä julkiseen ohjaajarekisteriin? Voit lisätä tietosi myös ei julkiseen rekisteriin, jolloin tietosi näkyvät vain Suomen Ladun henkilökunnalle. Tietosi tallentuvat ei julkiselle puolelle, kun valitset “Tietojen julkisuus” -valikosta ei-vastausvaihtoehdon. 

Ilmoita tietosi ohjaajarekisteriin tästä

Muokkaa ohjaajanrekisterin tietojasi tästä

 

Löydä ohjaaja

Ohjaajarekisteri

Hakutulokset

Sukunimi, Etunimi Kuvaus Yhteystiedot Lajit Yhdistys

Suomen Latu ei ota kantaa siihen, millä periaatteilla ohjaajat toimivat. Kaikki ohjaajat määrittävät itse omat toimintatapansa.

Suomen Latu ei vastaa ohjaajien tasosta. Rekisteri on avoin myös muille kuin Suomen Ladun kouluttamille ohjaajille.

Jos yhdistys ostaa ohjaajalta palveluja, löydät TÄSTÄ ohjeet miten maksettavia suorituksia tulee käsitellä. 

Ohjaajarekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä.

Jos mieleesi herää kysyttävää ohjaajarekisteristä, ota yhteyttä ohjaajarekisteristä vastaavaan Sirkku Juntuseen. Puhelimitse 050 559 7446 tai sähköpostilla koulutus@suomenlatu.fi.