Kouluttaudu kanssamme

Suomen Latu kouluttaa ohjaajia noin kymmeneen ulkoilulajiin. Lajeissa järjestetään koulutusta harrastajille, ohjaajille ja kouluttajille. Lisäksi lasten ja perheiden toiminnassa koulutetaan ohjaajia mm. Metsämörri- ja Muumien ulkoilukoulutoimintaan. Suomen Ladun koulutustarjottimella on noin 30 erilaista koulutusta. Tiedot kursseista löydät laji-/toimintamuodoittan alla olevasta valikosta.

Tutustu kurssitarjontaamme

Lastentoiminnan ohjaajakurssit

Metsämörri
Muumien ulkoilukoulut
Luonnossa kotonaan

Aikuisliikunnan kurssit

Geokätköily
Hiihto
Lumikenkäily
Melonta
Sauvakävely
Talviuinti
Retkeily
Vaellusopaskoulutus
Järjestökoulutus
Maastopyöräily
Polkujuoksu

Hyvä tietää 

  • Ilmoittautumislinkin löydät klikkaamalla kurssin kohdalla olevaa päivämäärää.
  • Kursseille ilmoittaudutaan sitovasti. Kurssi maksetaan verkkopankin kautta tai luottokortilla. Myös verkkolasku on mahdollinen. 
  • Jos maksaja on muu kuin itse, tarkista että sinulla on tarvittavat tiedot: verkkolaskutusosoite ja mahdollinen viitteenne (laskun hyväksyjä, kustannuspaikka tai tilausmääräyksen numero tms. tärkeä tieto).
  • Muistathan tarkistaa jäsenyytesi. Jäsennumero tulee ilmoittaa. Ilmoita myös kaikki ruoka-aineallergiasi yms. tärkeät asiat.
  • Ilmoittautumislomakkeella liikutaan käyttäen lomakkeella olevia painikkeita, vihreällä eteenpäin ja punaisella taaksepäin.
  • Ilmoittauduttuasi, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistuksessa on linkki, josta aukeaa kurssikirje. Emme lähetä erillisiä kurssikirjeitä vaan kaikki tarvittava tieto löytyy jo tuolloin.
  • Ohjaajakursseille osallistuvien tulee olla vähintään 15 vuotiaita. Lisäksi joillakin kursseilla on muita pääsyvaatimuksia. 

 

Ohjaajakurssille maksutta

Suomen Latu tarjoaa vuonna 2017 jäsenyhdistyksille ohjaajakursseja maksutta. Jäsenyhdistyksellä on kaksi ilmaista kurssipaikkaa vuoden 2017 aikana lastentoiminnan ohjaajakurssien osalta. Aikuisliikunnan ohjaajakurssien ilmaispaikkojen määrää ei ole rajoitettu.

Yhdistykset maksavat koulutuksista ainoastaan osallistujan matkakulut.

Toimi näin:

Yhdistyksen luottamushenkilö ilmoittaa koulutettavan kurssille.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan, että kyseessä on maksuton koulutettava. Ilmoittautuja valitsee Suomen Ladun nettisivuilta haluamansa koulutuksen ja ilmoittautumissivulta vaihtoehdon latuyhdistyksen ilmaispaikka. Ilmoittautumislomakkeessa on kenttä, jossa pyydetään nimeämään henkilö, joka on vahvistanut ilmaispaikan käytön.

Koulutettava sitoutuu ohjaamaan sovitun määrän toimintaa yhdistyksessä, yhdistyksen määrittelemin käytännöin ja korvauksin. Suosittelemme kirjallista sopimusta.

Koulutuksemme järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.