Avoimet työpaikat Suomen Ladussa

Suomen Latu ry on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt järjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä 184 jäsenyhdistyksessä. Edistämme kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa kaikkina vuodenaikoina. Tavoitteenamme on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. 

Suomen Latu on yksi eniten kasvaneista järjestöistä Suomessa. Meillä työskentelee vuoden aikana keskimäärin 40 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 5 miljoonaa euroa.
 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

Viestinnän suunnittelijaa

Viestinnän suunnittelijana pääset edistämään kaikkien Suomessa asuvien ulkoilua monikanavaisesti ja yhdessä erinomaisen tiimin kanssa. Työpisteesi sijaitsee Suomen Ladun toimistolla, Helsingissä, legendaarisella Olympiastadionilla.

Tehtävässäsi tulet kantamaan päävastuun Suomen Ladun verkkomediasta ja sosiaalisen median kanavista. Käytännössä tämä tarkoittaa sekä omaa sisällöntuotantoa että sisällöntuotannon koordinointia sidosryhmien, kuten Suomen Ladun ulkoilulähettiläiden ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Uusi strategiakausi on pian alkamassa ja haluamme kehittää uusia, ulkoiluun koukuttavia sisältöjä, podcasteja, artikkeleita, videoita jne. Työtä on siis luvassa paljon, mutta lupaamme, että se on hauskaa ja merkityksellistä.

Työssäsi tulet vastaamaan myös sosiaalisen median markkinoinnista ja järjestön sosiaaliseen mediaan liittyvistä koulutuksista.

Edellytämme

 • Kokemusta digitaalisesta sisällöntuotannosta
 • Vahvaa sosiaalisen median osaamista
 • Hyvää kynää eli rikasta suomen kielen taitoa
 • Adobe Creative Cloudin hallintaa (Photoshop, Lightroom ja InDesign)
 • Perustietoja markkinoinnista sosiaalisessa mediassa

Arvostamme

 • Valo- ja videokuvaustaitoa
 • Kokemusta videoiden editoinnista
 • Google Analyticsin tuntemusta
 • Kaikenlaista graafista osaamista

Tarjoamme

 • Merkityksellisen työn, mainiot työkaverit ja ulkoilullisen yhteisön
 • Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammattilaisena

Tehtävä on vakituinen. Se alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.1.2022.

Hae paikkaa 20.10.2021 mennesä alla olevasta linkistä ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hae Suomen Ladun viestinnän suunnittelijaksi täältä!

Suomen Latu noudattaa urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa kyseinen tehtävä sijoittuu vaativuustasolle B. Palkka määritetään työehtosopimuksen mukaisesti osaamisen ja kokemuksen perusteella siten, että palkka määrittyy arviolta välille 2500–3000 euroa. Hakemuksessa pyydetään esittämään palkkatoive. Työpiste on Suomen Ladun toimistolla Olympiastadionilla. Tehtävä edellyttää myös jonkin verran matkustamista. Järjestön etätyökäytännöt elävät vielä. 

Suomen Latu haluaa edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Panu Könönen joko sähköpostitse panu.kononen@suomenlatu.fi tai puhelimitse puh. 040 703 6209. Soittoajat 8.10. klo 12–13 ja 13.10. klo 10-11.
 


 

Haemme myös määräaikaista

Projektipäällikköä

Haemme Suomen Ladun toimistolle Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen projektipäällikköä (Product owner) CRM-käyttöönottoprojektiin.

Tule mukaan kehittämään ja toteuttamaan Suomen suurimman ulkoiluyhteisön digitaalisia jäsenpalveluita ja asiakkuuksien hallintaa. Tavoitteenamme on ottaa käyttöön uusi jäsenpalvelujärjestelmä, jonka avulla voimme palvella jäsenyhdistyksiämme, jäseniämme ja sidosryhmiämme.

Digipalveluiden projektipäällikkönä vastaat jäsenpalvelujärjestelmän (CRM) käyttöönottoprojektista, sen koordinoinnista, etenemisestä ja raportoinnista. Teet projektin operatiivisia tehtäviä, testauksia, määrittelyiden tarkennuksia ja vastaat tuotantoprosessista. Käyttöönottovaiheessa vastaat käyttöönotosta ja järjestelmän koulutuksista. Toimit vastuuhenkilönä toimittajan ja tilaajan välillä. Olet järjestelmän tuoteomistaja (Product owner) ja apunasi sinulla on organisaatiostamme koottu projektiryhmä. Jäsenpalvelujärjestelmän toimittaja valitaan vuoden 2021 loppuun mennessä.

Sinun ei tarvitse olla koodari, vaan henkilö, joka ymmärtää CRM:n toiminnallisuuksia sekä tunnistaa niiden hyödyntämismahdollisuudet juuri meillä. Kommunikoit sujuvasti sekä järjestelmätoimittajien että järjestelmän loppukäyttäjien kanssa.

Edellytämme hakijalta

 • Kokemusta asiakkuuksienhallintajärjestelmän (CRM) käytöstä, suunnittelemisesta ja käyttöönotosta
 • Vahvaa projektiosaamista sekä organisointia ja aikatauluttamista
 • Kykyä tunnistaa käyttäjien tarpeet ja yhdistää ne järjestelmän toiminnallisuuksiksi
 • Ihmislähtöistä kehittämisasennetta ja osallistavien menetelmien hallintaa
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Arvostamme

 • Järjestötoiminnan ja jäsenpalveluiden tuntemusta
 • Kokemusta sisäisestä viestinnästä
 • Kokemusta kouluttamisesta
 • Projektinhallintaan liittyviä sertifikaatteja
 • Kykyä löytää ratkaisuja

Tarjoamme

 • Näköalapaikan maan monipuolisimmassa ulkoilujärjestössä
 • Mahdollisuuden vaikuttaa yli 93 000 ulkoilevan jäsenemme digitaalisiin palveluihin
 • Osaavan ja innostavan työympäristön

Noudatamme Urheilujärjestöjen työehtosopimusta, jossa projektipäällikkö sijoittuu vaativuustasolle C. Palkka määritetään työehtosopimuksen mukaisesti osaamisen ja kokemuksen perusteella arviolta välille 2900–3500 eur.

Työ alkaa mahdollisimman pian, viimeistään 1.12.2021. Tehtävä on määräaikainen ja se päättyy 31.12.2023. Työpiste on Suomen Ladun toimistolla Olympiastadionilla, osittaisen etätyön tekeminen on mahdollista.

Suomen Latu edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.

Hae paikkaa täyttämällä rekrytointilomake palkkatoiveineen ja liitä siihen CV:si.

Rekrytointilomakkeen löydät täältä https://link.webropolsurveys.com/S/F14AC6E2676038CB

Hakuaika päättyy 20.10.2021.

Lisätietoja antaa hallintopäällikkö Anna-Liisa Louko puhelimitse 11.10.2021 klo 10-11  ja 14.10.2021 klo 13-14  puh. 040 518 2108 tai sähköpostitse anna-liisa.louko@suomenlatu.fi
 


 

Siviilipalveluspaikat

Asiakaspalvelija

Kiinnostaako ulkoilu ja järjestötoiminta? Oletko oma-aloitteinen ja huolellinen? Onko sinulla B-ajokortti, hyvät IT-taidot ja kokemusta asiakaspalvelusta?

Suomen Ladun toimistolla Helsingissä pääset osaksi aktiivista työyhteisöä ja tehtävänkuvasi suunnitellaan omien vahvuuksiesi pohjalta. Työnkuvaasi kuuluu jäsenpalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, palaveritarjoilujen järjestäminen, postitusten hoitaminen, toimistotarvikehankinnat, satunnaiset lähettitehtävät sekä toimiston siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi voit osallistua tapahtumien järjestämiseen, koulutuksiin ym. oman kiinnostuksesi mukaan.  

Palvelus voi alkaa vuonna 2022.

Lisätietoja: hallintopäällikkö Anna-Liisa Louko, anna-liisa.louko@suomenlatu.fi tai puh. 040 518 2108.

Siviilipalvelumies yhdistysten viestinnän tueksi

Haemme toimistollemme Helsinkiin siviilipalvelusmiestä, jonka tärkein tehtävä on Suomen Ladun jäsenyhdistysten viestinnässä auttaminen ja sen kehittäminen (erityisesti www-sivut ja sosiaalinen media). Tehtävä edellyttää reipasta otetta, rohkeutta kontaktoida yhdistyksiä ja matkustamisvalmiutta. Hakijalta toivotaan viestintäalan koulutusta ja kokemusta. Valittavan henkilön osaaminen huomioidaan muissa palveluspaikkaan liittyvissä tehtävissä.

Palvelus voi alkaa heti.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Panu Könönen, panu.kononen@suomenlatu.fi tai puh. 040 703 6209.