Avoimet työpaikat Suomen Ladussa

Suomen Latu ry on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt järjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä 183 jäsenyhdistyksessä. Edistämme vastuullista, ympärivuotista ulkoilua. Tavoitteenamme on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Suomen Latu on yksi eniten kasvaneista järjestöistä Suomessa. Meillä työskentelee vuoden aikana keskimäärin 40 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 5 miljoonaa euroa.
 

Haemme nyt talvikaudeksi 2023-24

Työntekijöitä Suomen Latu Paloheinään

Suomen Latu Paloheinä on hiihtäjän paras ystävä Helsingissä. Vuokraamomme tarjoaa monipuolisen valikoiman Fischerin laadukkaita suksia, monoja ja One Way -sauvoja. Voitelupalvelumme takaavat nautinnolliset hiihdot Vauhdin voiteilla. Suosituilla kursseillamme saavat niin ensikertalaiset kuin pidempään hiihtäneet oppia laduille.   

Etsimme nyt talvikaudeksi 2023-24 Suomen Latu Paloheinään tiimiä, joka vastaa vuokraamosta, voitelupalveluista sekä aikuisten ja lasten hiihtokursseista. 

Haemme tiimiin:

Hiihtopalvelun vetäjää 

Vetäjän tehtäviin kuuluvat hiihtopalvelun toiminnan suunnittelu ja toteutus, muiden työntekijöiden lähiesihenkilönä toimiminen, työvuorojen suunnittelu ja raportointi sekä hiihtopalvelun talousasioiden hoitaminen ja raportointi. Vetäjä toimii myös asiakaspalvelussa. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta ja esihenkiltyöstä sekä aktiivista otetta some-markkinointiin. Tehtävä on määräaikainen 7.11.2023 - 15.4.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hiihtokurssien vastaavaa

Hiihtokurssien vastaavan tehtäviin kuuluvat hiihtokurssien organisointi ja markkinointi sekä kurssien vetäminen. Tehtävä on osa-aikainen ja määräaikainen talvikaudella 23-24, sopimuksen mukaan.

Useita hiihtopalvelutyöntekijöitä 

Hiihtopalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat muun muassa suksien vuokraus ja huoltotyö, asiakaspalvelu ja kassatehtävät. Vuokraamon puolella palvelemme niin yksityisasiakkaita, suurempia ryhmiä kuin yrityksiä. Hiihtopalvelutyöntekijät työskentelevät yhdessä osana hiihtopalveluiden työyhteisöä, ja lähiesihenkilönä toimii hiihtopalveluiden vetäjä. Tehtävät ovat osa-aikaisia ja määräaikaisia talvikaudella 23-24, sopimuksen mukaan. HUOM! Tarvitsemme myös tuntityöläisiä kiireaikoina.

Odotamme kaikilta hakijoilta:

  • energisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta
  • paineensietokykyä kiireaikana
  • kykyä työskennellä itsenäisesti 
  • halua oppia uusia asioita 

Eduksi ovat

  • englannin ja ruotsin kielen taito
  • aiempi kokemus vastaavanlaisessa palvelussa toimimisesta, kassapalveluista, hiihtokurssien vetämisestä sekä hiihtovälinehuollosta

Tarjoamme sinulle

  • työpaikan pääkaupunkiseudun suosituimmassa hiihtopalvelussa
  • rennon ilmapiirin mukavilla työkavereilla
  • mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja tehdä töitä myös joustavasti 

Kaikki tehtävät ovat määrä- ja/tai osa-aikaisia ja ne alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu MaRan taulukkopalkkoihin. Hakija voi esittää myös palkkatoiveen (vetäjä kuukausipalkka, muut tuntipalkka).

Hae paikkaa (tai vaikka kaikkia paikkoja) 8.10.2023 mennessä lähettämällä lyhyt hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen panu.kononen@suomenlatu.fi.

Lisätietoa tehtävistä: Viestintä- ja markkinointipäällikkö Panu Könönen, puh. 040 703 6209, panu.kononen@suomenlatu.fi.