Avoimet työpaikat Suomen Ladussa

Suomen Latu ry on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt järjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä 183 jäsenyhdistyksessä. Edistämme vastuullista, ympärivuotista ulkoilua. Tavoitteenamme on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Suomen Latu on yksi eniten kasvaneista järjestöistä Suomessa. Meillä työskentelee vuoden aikana keskimäärin 40 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 5 miljoonaa euroa.
 Haemme Suomen Latu Kiilopäälle johtajaa

Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa ja Inarin kunnassa sijaitseva Suomen Latu Kiilopään tavoitteena on olla Suomen tunnetuin lähtöpiste retkille ja vaelluksille. Lisäksi tavoitteenamme on että Kiilopään on Lapin ekologisesti vastuullisin matkailukohde.

Monipuoliset majoituspalvelut ja ravintolapalvelut sekä omatoimiset ja ohjatut luontoliikuntapalvelut tarjoavat sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkaille upeita elämyksiä, eri vuoden aikoina, aidossa tunturien tunnelmassa. Suomen Latu Kiilopään vuosittainen liikevaihto on 2,5 miljoona euroa. Kiilopäällä työskentelee 15 kokenutta ammattilaista.

Haemme vakituiseen Kiilopään johtajan tehtävään majoitus-, matkailu- ja ravintola-alan ammattilaista. Työnkuvaan kuuluu:

  • Yksikön esihenkilönä ja Suomen Ladun johtoryhmän jäsenenä toimiminen
  • Päivittäisen toiminnan johtaminen, työvuorolistojen suunnittelu
  • Päivittäistä toimintaa ohjaavien mittareiden suunnittelu, seuranta ja raportointi
  • Markkinointi ja myyntisuunnitelman laatiminen, toteutus ja seuranta
  • Tuotteistus ja hinnoittelu
  • Toimintasuunnitelman ja -kertomuksen laatiminen
  • Budjetin laatiminen, seuraaminen ja raportointi
  • Henkilöstöhallinto
  • Sidosryhmäyhteistyöstä ja alihankintasopimuksista vastaaminen
  • Rakennuskannan investointien ja ylläpidon suunnittelu

Odotamme uudelta johtajalta hotelli- ja ravintola-alan koulutusta ja työkokemusta, kielitaitoa, organisointikykyä ja joustavaa asennetta, kykyä tuottaa kirjallista materiaalia sekä valmiutta heittäytyä täysillä sesonkipainotteiseen työhön.

Lisäksi arvostamme aikaisempaan esihenkilökokemusta sekä hyvää ymmärrystä sähköisestä markkinoinnista ja myynnistä, ekologisesta vastuullisuudesta, kiinteistöjen ylläpidosta sekä ulkoilu- ja retkeilypalveluista. 

Toivomme tulevan johtajan arvostavan luontoa ja luontoliikuntaa, paikallista kulttuuria sekä kestävää elämäntapaa. Tietysti toivomme myös hakijan aidosti viihtyvän Lapissa.

Tarjoamme näköalapaikan maan parhaassa luontoliikuntakeskuksessa, ammattitaitoisen työympäristön, jota asiakkaat arvostava. Hakijan mahdolliselle puolisolle tarjotaan mahdollisuutta hakea ravintola- ja majoitusalan tehtäviä kohteesta.

Täytä hakemuslomake palkkatoivomuksineen 31.3.2022 mennessä osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/7D32406C7AB29968. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 1.7.2023. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Lisätietoja tehtävästä:

Toiminnanjohtaja Eki Karlsson, eki.karlsson@suomenlatu.fi, puh. 044 328 3286
Kiilopään johtaja Seppo Uski, seppo.uski@suomenlatu.fi, puh  0400 693 362


 

Siviilipalveluspaikat

Toimistoapulainen

Kiinnostaako ulkoilu ja järjestötoiminta? Oletko oma-aloitteinen ja huolellinen? Onko sinulla B-ajokortti, hyvät IT-taidot ja kokemusta asiakaspalvelusta? Suomen Ladun toimistolla pääset osaksi aktiivista työyhteisöä ja tehtävänkuvasi suunnitellaan omien vahvuuksiesi pohjalta. Työnkuvaasi kuuluu jäsenpalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, palaveritarjoilujen järjestäminen, postitusten hoitaminen, toimistotarvikehankinnat, satunnaiset lähettitehtävät sekä toimiston siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi voit osallistua tapahtumien järjestämiseen, koulutuksiin ym. oman kiinnostuksesi mukaan.

Palvelus voi alkaa elokuussa 2023.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Ira Kivi, ira.kivi@suomenlatu.fi tai puh. 050 545 5385.

Siviilipalvelumies yhdistysten viestinnän tueksi

Haemme toimistollemme Helsinkiin siviilipalvelusmiestä, jonka tärkein tehtävä on Suomen Ladun jäsenyhdistysten viestinnässä auttaminen ja sen kehittäminen (erityisesti www-sivut ja sosiaalinen media). Tehtävä edellyttää reipasta otetta, rohkeutta kontaktoida yhdistyksiä ja matkustamisvalmiutta. Hakijalta toivotaan viestintäalan koulutusta ja kokemusta. Valittavan henkilön osaaminen huomioidaan muissa palveluspaikkaan liittyvissä tehtävissä.

Palvelus voi alkaa heti.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Panu Könönen, panu.kononen@suomenlatu.fi tai puh. 040 703 6209.